Prima pagină > EXCLUSIV TV > Bloggerii din România invitaţi să descopere Hunedoara într-un inedit turneu de documentare derulat sub genericul “Pro HD – Fabricat în Hunedoara”

Bloggerii din România invitaţi să descopere Hunedoara într-un inedit turneu de documentare derulat sub genericul “Pro HD – Fabricat în Hunedoara”

48138_10152250728646390_379714992_nDincolo de numeroasele subiecte “contra” care vizează judeţul Hunedoara, acesta este capabil să furnizeze celor interesaţi şi câteva teme demne de calificativul “Pro Hunedoara”. Acesta este, de altfel şi motivul pentru care trei tineri bloggeri hunedoreni (Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora), în parteneriat cu Camera de Comeţ şi Industrie Hunedoara au organizat, săptămâna trecută, un inedit turneu de documentare, prin intermediul căruia 17 bloggeri din România au fost invitaţi să descopere câteva din proiectele de succes ale mediului de afaceri hunedorean.

Cum printre bloggerii invitaţi să ia parte la acest eveniment se numără şi laureatul “Premiului Exclusiv” pentru jurnalism on-line din acest an, doamna Steluţa Ghiocela Şerb, am trăit la rândul nostru, graţiei frumoaselor reportaje ale acesteia, experienţa “Pro HD” a bloggerilor din România.

“Aştept cu nerăbdare să văd ce se fabrică în Judeţul Hunedoara, mai ales că prin dreptul obiectivelor am trecut de foarte multe ori. Sunt curioasă cum se fabrică şi de unde pleacă apa minerală, carnea de pui, ouăle, cimentul, confecţiile metalice. Sigur aşa vor afla şi alţii că este potenţial în judeţ, sunt oameni dornici de muncă, dar şi investiţii ridicate cu trudă”, sunt rândurile prin care, la începutul săptămânii trecute, Steluţa Ghiocela Şerb ne capta atenţia asupra acestui inedit demers de imagine derulat în judeţul nostru.

În timp, experienţa s-a dovedit a fi din ce în ce mai atractivă. “Prima zi din cadrul evenimentului Pro HD – Fabricat în Hunedoara a avut ca obiectiv vizitarea Fermelor AVIS 3000 sub îndrumarea d-nei Alina State, managerului fermelor, un om deosebit din toate punctele de vedere. Dupa 8 ore în care am schimabt 6-7 halate, bonete şi papuci de unică folosinţă, în care am vizitat Staţia de incubaţie, Ferma de reproducţie, Ferma de pui de carne, Ferma de găini mature, Abatorul, magazinele PRO Hunedoara, Staţia de furaje, dupa ce ne-am plimbat de la Leşnic la Şoimuş şi Mintia, pot spune că ouăle şi carnea de pui rămân în continuare favoritele mele în alimentaţie. Nu mi-am închipuit că ceea ce ajunge la noi pe masă are un proces tehnologic atât de complex şi complicat. (…) Este foarte greu să ajungi să vizitezi o fermă avicolă, regulile sanitare sunt stricte pentru că şi riscul de contaminare a păsărilor este foarte ridicat. Pentru aceasta sunt recunoscătoare şi mulţumesc organizatorilor care mi-au dat ocazia să văd întregul proces tehnologic de la ou la găină şi …. de la găină la ou”, descrie Steluţa Ghiocela Şerb una din experienţele trăite în cadrul acestui proiect.

Proiectul “Pro HD – fabricat în Hunedoara” a condus blogerii români invitaţi să cunoască mediul de afaceri hunedorean şi la alte obiective economice de prestigiu din oraşul Hunedoara. Printre acestea se numără, spre exemplu, RECOM SID Hunedoara, Carpatcement sau Aqua Sara. Despre toate aceste experienţe vă invit însă să aflaţi mai multe, accesând situl celui mai bun blogger din Valea Jiului (cel puţin în anul 2013), la adresa htttp: http://www.ghiocel07.wordpress.com

Fotografiile pentru acest articol au fost preluate de pe blogul doamnei Steluţa Şerb, căreia îi adresăm, o dată în plus, mulţumirile noastre.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: