Prima pagină > EXCLUSIV TV > Costel Avram poate fi salvatorul funcţiei lui Mircea Ioan Moloţ în procesul cu ANI

Costel Avram poate fi salvatorul funcţiei lui Mircea Ioan Moloţ în procesul cu ANI

DSC00755O vorbă înţeleaptă spune că “prietenul la nevoie se cunoaşte”. Fără îndoială, sensul adevărat al acestui proverb nu-i este străin nici lui Costel Avram, liderul liberalilor din Valea Jiului.

Cu toate că “pe surse” multe voci acreditau idea că Avram se pregăteşte să-i “sufle” prietenului său Ioan Mircea Moloţ scaunul de preşdinte al Consiliului judeţean
Hunedoara, cursul evenimentelor par să dovedească exact contrariul. Calculele pe care cei care-l vedeau ca şi demis pe Mircea Ioan Moloţ din funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara după termenul de judecată din 19 martie, fixat de ÎCCJ în procesul acestuia cu Agenţia Naţională de Integritate au fost date peste cap tocmai de intervenţia lui Costel Avram. Acesta a depus la instanţa de judecată, chiar în dimineaţa zilei de 19 martie, o cerere de intervenţie în acest proces, cerere aprobată de instanţa de judecată.

De ce vrea Costel Avram să intervină în procesul pe care ANI i l-a intentat lui Mircea Ioan Moloţ ? Dincolo de faptul că Mircea Ioan Moloţ îi este bun prieten, Avram consideră că în evaluarea acestui caz Agenţia Naţională de Integritate cel puţin s-a pripit, dacă nu cumva a greşit în totalitate. Costel Avram explică lucrurile astfel: “ANI îl acuză pe domnul preşedinte Moloţ de faptul că în perioada septembrie 2008-ianuarie 2009 a făcut parte din Adunarea generală a Acţionarilor de la Societatea de Drumuri Judeţene, ocupând în acelaşi timp şi o funcţie de conducere în Consiliul judeţean Hunedoara. Pentru acest motiv, ANI spune că domnul preşedinte Moloţ trebuie să fie demis din funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara şi să nu mai aibă dreptul, timp de 3 ani, să candideze pentru acest post. Interesant este că, în perioada respectivă, şi eu dar şi domnul Ioan Rus de la PSD ne aflam în exact aceeaşi situaţie ca domnul Moloţ, în calitatea noastră de vicepreşedinţi ai CJH şi de membrii ai AGA de la DRUPO. Şi mai interesant este faptul că deşi situaţia mea a fost de două ori evaluată de ANI, eu nu am fost declarat incompatibil, în timp ce în cazul domnului Rus nici măcar nu a fost deschisă procedura de verificare a incompatibilităţii. Iată de ce, nu doar pentru că sunt prieten şi coleg de partid cu domnul Moloţ, ci pentru că asistăm la o situaţie în care ANI măsoară cu jumătăţi de măsură, am cerut să fiu intervenient în procesul de la ÎCCJ, pentru că judecătorii trebuie să cunoască exact situaţia înainte de a lua o decizie în acest caz.”

Costel Avram va fi audiat în cadrul procesului dintre ANI şi Mircea Ioan Moloţ, la termenul fixat pentru 30 aprilie 2014, în calitate de martor. El este convins că depoziţia sa va fi în măsură să conducă la o decizie corectă, prin care şi Mircea Ioan Moloţ să fie achitat în acest caz de acuzaţiile aduse de ANI.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Minerii
    25 Martie 2014 la 11:31 am

    Il stim pe domnul Costel Avram ca un om curajos si cu multe initiative pozitive (nu a scumpit apa in valea jiului si a controlat pe bogati vaii jiului care furau apa prin bransari ilegale) nici domnul Molot presedinte al CJ nu putem spune ca nu a facut nimic pentru valea jiului (drumul din Parang vor sal asfalteze,drumul spre Streja sau Vulcan – Merisor, finantarea modernizari Teatrului din Petrosani sa facut deja,…). Dorim ca sa se termine cu bine pentru domnul Molot pe care il vrem in continuare presedinte al CJ. Doamna fosta ministru a Muncii, Mariana Campeanu a tras in jos PNL-ul in valea jiului (revenirea impartiri la 20 cand iesim noi mineri in pensie nu a vrut si iesim in continuare la pensie cu pensie mica fata de cei care au iesit in pensie pana in 2011).

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: