Prima pagină > EXCLUSIV TV > Vulcanul sub imperiul curăţeniei generale

Vulcanul sub imperiul curăţeniei generale

1779840_418561811611689_499854483_nOdată cu primele semne ale primăverii, la Vulcan autorităţile locale au dat startul activităţilor specifice de gospodărie a domeniului public.

Sute de oameni de la ajutorul social şi angajaţi ai societăţii locale de gospodărie Pregoterm s-au aflat în ultimele săptămâni în oraş, acţionând sistematic şi cu simţ de răspundere pentru îndepărtarea deşeurilor, pentru curăţarea străzilor şi a drumurilor publice de nisip, dar şi pentru curăţarea spaţiilor verzi, toaletarea pomilor şi curăţarea rigolelor de pe marginea drumurilor publice.

În paralel, angajaţii Pregoterm au încedut campania de plantare de flori în punctele principale de vizibilitate.

“Toate aceste activităţi, pe care noi le desfăşurăm în mod permanent la Vulcan, au o semnficaţie mai aprate la început de primăvară, când cosmetizarea şi înfrumuseţarea oraşului necesită o atenţie ceva mai aparte decât în restul timpului. Eu sunt foarte mulţumit de faptul că avem oameni responsabili, atât în echipele de la ajutorul social cât şi în rândul muncitorilor de la sopcietatea de gospodărie a Consiliului local, oameni cu ajutorul cărora reuşim să facem aceste lucrări de care ne bucurăm cu toţii”, apreciază primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile.

Acesta spune că, odată cu venirea primăverii, vor fi reluate şi lucrările de infrastructură, în primul rând în zona centrului vechi, unde pentru acest an este programată finalizarea unei noi etape din modernizarea căilor de acces rutier şi pietonal, dar şi amenajarea de noi locuri de parcare pentru autoturismele cetăţenilor care locuiesc în zona respectivă. “Vor mai fi şi alte lucrări de acest fel în anul 2014 la Vulcan, pentru că ne dorim să transformăm, desigur în limita posibilităţilor pe care şi bugetul local le poate acoperi, toate zonele Vulcanului, astfel încât infrastructura de calitate, curăţenia şi aspectul fiecărui cartier din municipiul Vulcan să fie o chestiune la ordinea zilei”, este de părere edilul şef al Vulcanului.

În egală măsură, acesta consideră că şi cetăţenii trebuie să răspundă eforturilor depuse de administraţia locală şi să păstreze oraşul curat şi să-i sancţioneze pe cei care distrug.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: