Prima pagină > EXCLUSIV TV > Asfalt nou pe străzile din Centrul vechi al Vulcanului

Asfalt nou pe străzile din Centrul vechi al Vulcanului

DSC06587Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale în toate zonele municipiului Vulcan este una din principalele direcţii de acţiune pe care şi le-a propus, pentru acest mandat, primarul Gheorghe Ile.

Este evident faptul că, în ultimii ani, în acest sens, au fost făcuţi paşi importanţi, aşa cum la fel de evident este şi faptul că încă mai sunt multe de făcut până când Vulcanul va avea peste tot străzi şi trotuare demne de statul Vulcanului de oraş turistic european.

Din fericire, autorităţile locale au în vedere toate străzile pe care mai trebuie făcute reparaţii şi modernizări. Zilele acestea, a venit rândul cetăţenilor din zona de nord a Centrului vechi, mai exact din cartierul situat în zona cuprinsă între magazinul comercial Penny şi biserica ortodoxă de lângă Şcoala generală “Teordora Lucaciu”.

Aici, angajaţii firmei care a început încă din toamna anului trecut lucrările de reabilitare a carosabilului, au început acum turnarea unui nou covor de asfalt. Primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile, spune că, până s-a ajuns la acest stadiu al lucrărilor, au fost schimbate bordurile şi s-au creionat trotuare noi pentru pietoni, iar de săptămâna trecută a început turnarea noului covor de asfalt.

Lucrările vor continua în perioada următoare, prin modernizarea infrastructurii rutiere şi pietonale în zona cuprinsă între Poştă şi magazinul Profi, în spatele blocurilor de pe bulevardul Mihai Viteazu, cunoscute oamenilor drept “zona Unic”.

“Ceea ce reuşim acum să ducem la bun sfârşit în acest cartier al vechiului centru al oraşului nostru este o promisiune mai veche pe care am făcut-o cetăţenilor de aici şi pe care, din diverse motive, a trebuit să o decalăm de mai multe ori. Mă bucur că, în sfârşit, am reuşit să ducem la bun sfârşit şi acest proiect, cu atât mai mult cu cât el era unul absolut necesar. Vom continua cu lucrările la drumuri şi trotuare, în zonele secundare ale oraşului, în cartierele dintre blocuri, atât anul acesta cât şi în anii următori, până când la Vulcan vom avea o reţea de drumuri demnă de statutul nostru urban”, spune Gheorghe Ile.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: