Prima pagină > EXCLUSIV TV > Greutăţile politicii de Valea Jiului

Greutăţile politicii de Valea Jiului

Oricât ar părea de simplă, la o primă vedere, politica nu este o activitate chiar atât de uşoară. Bunăoară, numai săptămâna trecută, doi oameni cu pretenţii în viaţa politică locală din Valea Jiului s-au dovedit a fi victime ale propriilor aspiraţii politice.

Cum deseori se întâmplă în politica românească, deciziile cu privire la cât de mult trebuie sau cât de mult au voie să se impună într-un anumit partid anumite persoane se decide la un alt nivel. Acest lucru l-a înţeles şi Daniel Stepan, membru al PPDD Petroşani. Nu ştim dacă prezenţa lui mediatică mult peste nivelul liderilor locali ai propriului său partid sau faptul că promovează mult mai intens activitatea politică a “ciocoiului” politic Haralambie Vochiţoiu este cea care a stat la baza excluderii lui Stepan din PPDD, dar cert este că evenimentul s-a produs, iar Stepan îşi va pierde, mai mult ca sigur, şi fotoliul de consilier local de la Petroşani.

În fine, tot săptămâna trecută am aflat că întemeietorul PMP în judeţul Hunedoara, Alexandru Lăutaru a capotat din punct de vedere politic. Domnia sa a înţeles în fine că în politică nu e ca la catedră şi că, în viaţa publică, nu dai note, ci trebuie să primeşti note. Drept pentru care Lăutaru a anunţat că se retrage din politică.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Stepan, chelnerul din politica de pe Jiu
    10 aprilie 2014 la 11:24 am

    Stepan este produsul exclusiv al Vochitoiului. Si cum Vochitoiu este un oportuist, un ins lipsit de onestitate si camaraderie va rog sa va ganditi cam ce a putut produce. Stepan este un micut fripturist, un adunator de scame si purtator de mape. Ca sa se faca folositor mai arunca si mucurile de tigara din scrumiere. Deci, in politica, Stepan a fost un fel de chelner!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: