Prima pagină > EXCLUSIV TV > Prin talent şi solidaritate, tinerii de la Crucea Roşie Vulcan fac, prin cântec, zâmbet şi atitudine, mulţi copii fericiţi !

Prin talent şi solidaritate, tinerii de la Crucea Roşie Vulcan fac, prin cântec, zâmbet şi atitudine, mulţi copii fericiţi !

Această prezentare necesită JavaScript.

“Un cântec, un zâmbet, un copil fericit !” Propoziţia de mai sus nu reprezintă doar o înşiruire de cuvinte frumoase, ci un obiectiv prin care tinerii din cadrul Subfilialei de Cruce Roşie din municipiul Vulcan îşi propun să acţioneze, pe de o parte, pentru a demonstra o dată în plus, că Vulcanul este o adevărată pepineră de talent şi, pe de altă parte, pentru a aduce zîmbetul necesar unor sărbători fericite în familiile celor cu nevoi din comunitatea locală.

Pentru al treilea an consecutiv, spectacolul caritabil realizat de Subfiliala de Cruce Roşie,
condusă de inimosul său preşedinte Daniel Hălăstăuan, a făcut dovada că tinerii Vulcanului sunt OAMENI în toată puterea cuvântului. Numărul mare de tineri care
n-au pregetat să cumpere un billet la showul anual al Crucii Roşii, au umplut până la refuz sala cinematografului din Vulcan. Spre surpriza chiar şi a viceprimarului Cristian
Merişanu, prezent la eveniment, care nu-şi imagina că cele 450 de locuri ale sălii se vor dovedi vreodată insuficiente pentru un spectacol cu bilet.

Cei care au prins însă un loc, au avut toate motivele să se declare mulţumiţi. Pe de o parte, din banii strânşi de pe bilete, Subfiliala de Cruce Roşie a reuşit să acopere toate
cheltuielile organizării spectacolului caritabil şi să rămână şi cu 3.780 de lei, bani care vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de produse specifice sărbătorilor de Paşte (cozonaci, ouă roşii, ciocolată etc.) care vor fi oferite unui număr de 63 de familii din Vulcan cu venituri modeste şi cu foarte mulţi copilaşi.

Pe de altă parte însă, bucuria a fost dublată de şansa de a putea viziona un spectacol de excepţie, susţinut de tineri de excepţie ai Vulcanului. Nume devenite deja un punct de reper pe orice afiş de spectacol din Valea Jiului şi nu numai, precum ale unor solişti precum Lorena Lalu, Călin Tacea, Adelina Lupan, Alexandra Dabija şi formaţii precum The Broken Legs, ori cel al dansatorilor renumiţi din cadrul ansamblului Parângul Petroşani sau Vivace Crew din Vulcan ş.a. au reuşit să impresioneze şi la spectacolul caritabil al Crucii Roşii din municipiul Vulcan. Unde mai punem la socoteală că acestora li s-au adăugat şi campionii clubului de karate “Pantera neagră” sau uimitorul dansator Rareş Borşa.

Cu asemenea “ingrediente” artistice, spectacolul Crucii Roşii s-a dovedit a fi nu doar unul caritabil, ci şi unul absolut senzaţional.

Dincolo de aplauzele cuvenite artiştilor, în mod evident la fel de multe aplauze li se cuvin
celor care, prin activitatea lor voluntară de zi cu zi, au făcut posibil ca Subfiliala de Cruce Roşie din municipiul Vulcan să fie cel mai activ şi cel mai vizibil ONG din Valea Jiului în anul 2013, fapt care i-a adus preşedintelui acesteia şi unul din râvnitele “Premii Exclusiv” la gala de excelenţă din acest an. Tot sub zodia excelenţei, s-au înscris şi cele câteva diplome pe care Daniel Hălăstăuan a dorit să le acorde, în cadrul acestui eveniment, unor oameni a căror implicare a făcut ca fenomenul Crucii Roşii să devină un pilon al comunităţii locale din municipiul Vulcan. Printre laureaţii Crucii Roşii
Vulcan din acest an s-au numărat primarul Gheorghe Ile (pentru sprijinul constant dat Crucii Roşii), dr. Maria Berghean (pentru activitatea de un sfert de secol dedicată Crucii Roşii), Flori Grecea (pentru proiectul organizaţiei de Cruce Roşie din Petrila destinat activităpţilor medicale din satul Răscoala), Cristian Andruşca (pentru coordonarea echipei de tineret a Crucii Roşii Vulcan), Feraru Emanoel (pentru cel mai bun voluntar), Stoica Luiza (pentru cea mai bună voluntară), Vandraş Denisa, Urzică Alina, Cioacă Mariana, Pleşan Raluca (toţi laureaţi pentru derularea proiectului de succes “Piticot”) şi Biro Robert (pentru cel mai activ voluntar).

“Doresc să-i felicit pe voluntarii Crucii Roşii din Vulcan pentru organizarea acestui spectacol caritabil ca, de altfel, pentru activitatea lor constantă şi activă în viaţa comunităţii noastre. Cred că valorile umane care modelează tinerii voluntari sunt necesare tuturor cetăţenilor comunităţii noastre” apreciază primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: