Prima pagină > EXCLUSIV TV > Concursul ‘’Petroşani, ieri…azi’’ la a III-a ediţie

Concursul ‘’Petroşani, ieri…azi’’ la a III-a ediţie

IMG_0057Luni, 7 aprilie 2014, prima zi din săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun” a anului şcolar în curs a avut loc a III-a ediţie a concursului ‘’Petroşani, ieri…azi’’.

Concursul ‘’Petroşani, ieri…azi’’, organizat de Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, și clubul de tineret IMPACT Leonida în parteneriat cu Primăria din Petroşani şi susţinut financiar de Consiliul Local al municipiului Petroşani, este un proiect de educaţie pentru dezvoltare comunitară, având ca obiectiv educaţia elevilor în spiritul cunoaşterii orizontului local, a asimilării şi diseminării cunoştinţelor despre depresiunea Petroşani şi
totodată este un prilej de interacţiune între elevii de liceu din Vale.

La ediţia din acest an au participat echipaje ale celor opt licee din Valea Jiului, respectiv Colegiul Naţional de Informatică “Carmen Sylva“ Petroşani, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu“ Petroşani, Colegiul Economic “Hermes“ Petroşani, Liceul Tehnologic Lupeni, Liceul Teoretic “Mircea Eliade“ Lupeni, Colegiul Tehnic “Mihai Viteazu“ Vulcan, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuși Petrila” şi Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” Petroşani.
Concursul, aflat anul acesta la a III-a ediţie a avut două secţiuni: cultură generală şi probă sportivă. La Sala de Sport a Colegiului Economic “Hermes“ echipajele liceelor au avut de parcurs în timpul cel mai scurt un traseu utilitar. Proba a fost evaluată de către prof. Ţopescu Doina, prof. Ilea Ioan Ernest, prof. Tomele Cristian, prof. Lazăr Ileana, prof. Ştefan Cornel şi prof. Cordea Codruţ.Proba de cultură generală s-a desfăşurat la Sala de Marmură a Primăriei din Petroşani unde au fost evaluate cunoştinţele elevilor referitoare la geografia, istoria, economia, cultura, turismul din Valea Jiului de-a lungul timpului. Juriul acestei probe a fost format din: d-na Maniţiu Cornelia, profesor de istorie la Şcoala Generală “I.G. Duca“ Petroșani, d-ul Vinţan Tiberiu – director la grupul de presă Exclusiv şi d-ul Lupu Dima Lucian, administrator Unic la Centrul de Calcul INFO98 SA.

Pentru obţinerea rezultatului final au fost însumatele punctajele celor două probe. Câştigătorul ediţiei de anul acesta a fost echipajul Colegiului Tehnic “Dimitrie Leonida” Petroşani. Pe locul secund s-a situat echipajul Colegiului Naţional de Informatică “Carmen Sylva“ Petroşani şi pe locul al III-lea cel al Colegiului Naţional “Mihai Eminescu“ Petroşani.

Consiliul Local al Primăriei din Petroşani a recompensat eforturile elevilor participanţi la concurs cu suma de 1700 de lei. Ca în fiecare an, concursul a stimulat competiţia între liceenii care doresc să se afirme. S-au înfiripat prietenii şi dorinţe ca la ediţia viitoare să fie mai buni.

Prof. Carmen DAMIAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: