Prima pagină > EXCLUSIV TV > 1 Mai, ziua de “turtă dulce” la Petrila

1 Mai, ziua de “turtă dulce” la Petrila

1 Mai ca la PetrilaCa toţi românii căror li s-a înrădăcinat adânc în minte faptul că 1 Mai a fost, este şi va rămâne ziua multinaţională a celor care nu muncesc, câţiva petrileni cu iniţiativă au găsit de cuviinţă că evenimentul trebuie marcat şi în acest an.

Aşa se face că pe 1 Mai 2014, exact la orele 18, în Parcul Pensionarilor, fost “Parc dr. Petru Groza”, fostă “Grădină Publică N. Teodorescu”, oaspeţii vor fi primiţi în sunet de fanfară la o serată culturală (fără îndoială şi educativă, totodată !) în care organizatorii vor urca pe scenă şi câteva persoane din societatea civilă petrileană, numai bune de premiat. Premiile vor fi, într-o bună tradiţie post-pascală… de dulce. Ba chiar de turtă dulce !

În plus, în loc de surle şi trâmbiţe, tovarăşii care vor găsi de cuviinţă să participe la această sărbătoare dedicată tuturor celor care (nu/nu mai) muncesc, vor primi jazz şi blues de cea mai bună calitate. Pentru desert, organizatorii au programat şi o vizionare de filme scurte şi foarte scurte, dar deja celebre sau celebrissime precum “Planeta Petrila” ori “Schimbarea la faţă a Petrilei”.

Pentru ca sărbătoarea să fie încununată de lumină, organizatorii au pregătit şi UN lampion MAI mare şi UN artificiu MAI mic, care vor fi lansate spre cer la ceas de seară. Şi ar mai fi vreo două motive pentru care nu trebuie să rataţi acest eveniment: 1. Privighetoarea cântă. Şi 2. Liliacul a înflorit !

Desigur, organizatorii (Ion Barbu & comp.) au MAI pregătit şi alte surprize, pe care vă lăsăm să le descoperiţi singuri. Luaţi-vă deci gândul de la muncă, anul acesta de
1 Mai şi veniţi la “Joia Dulce” de la Petrila. Dar atenţie, maniera şi ţinuta elegantă sunt obligatorii !

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: