Prima pagină > EXCLUSIV TV > Enduro panorama 6 la Ghelari

Enduro panorama 6 la Ghelari

4-ENDURO panorama (1)La început de primavara în Munţii Poiana Rusca, pe platoul Pensiuni Panorama din Ghelari, îşi dau întâlnire pentru a 6- a dată, riders din peste 15 ţări.
Competiţia a început în 2009, când ,, prieteneasca” la care au participat 38 de motoristi din ţară, sa rostogolit în văile si pe plaiurile dinŢinutului Pădurenilor, astfel încât la data prezentului articol sunt deja înscrisi 335 de participanţi, asteptarile noastre se îndreapta spre 400 de amatori.
Înca de la ediţile trecute, organizatori: Motoclub Haita din Deva si Pensiunea Panorama din Ghelar, au înţeles ca EnduroPanorama, nu este o joaca, alegerea traselor, organizarea la nivel profesional a competiţiei, asigurarea condiţiilor de petrecere, a unui weekend de aventura cu multa adrenalina în spaţiul pitoresc al Padurenilor, este cheia reusitei la superlativ.
Faptul ca la o competiţie organizata de amatori, FARA UN SPRIJIN material din partea instituţilor, care ar putea si trebui sa sprijine un asemena eveniment, participa, se reântorc an de an riders din:
Suedia,MareaBritanie,Olanda,Danemarca,Cehia,Polonia,Germania,Austria,Ungaria,Serbia,Ucraina, Italia, Republica Moldova, iar anul acesta si din Statele Unite ale Americi,
reprezinta recunoaştere internaţionala.
Pentru oameni si locurile din Ţinutul Padurenilor, Enduro Panorama este cel mai bun ambasador în lume si în mediul virtual, al potenţialului turistic deosebit, al ospitalaitaţi fara pereche a Pădurenilor, căraora le mulţumim pentru înţălegerea si ajutorul dat.
Traseele sunt de peste 250 de km si trec pe teritoriul comunelor Ghelar,Toplit,a Bunila, Lelese. Mulţumim Primarilor pentru colaborare.
Sunt mai multe voci care susţin ca EnduroPanorama ar trebui recunoscut oficial ca brand al judeţului Hunedoara. Este deja demonstrat ca în Romania suntem pe primul loc la numarul de participanţi, iar la nivel european suntem între primele 5 locuri .
Si în acest an în tabara de bază de pe platoul Pensiuni Panorama va puteţi intâlni cu Dani Oţil, Dunca senior&san, Kovacs Ervin campionul Romaniei şi mulţi alţi invitaţi.
Aducem mulţumiri pe aceasta cale :
-Federatia Româna de Motociclism
-Regia Publica Locala Ocolul Silvic Ţinutul Padurenilor
-Inspectotatului de Poliţie Hunedoara
-Consilliul Judeţean Hunedoara
Sponsori: Airwavws; Bel Ray; FM Racing
Programul Enduro Panorama 6:
Vineri ora 15 Ghelari prolog, calificari timpi de start.
Sâmbata ora 9 start. Traseu: Ghelar, Toplita Bunila.
Duminica ora 9 start. Traseu: Bunila, Lelese, Ghelar.
Festivitate de premiere duminica ora 18

Sergiu Tent

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: