Prima pagină > EXCLUSIV TV > Chinezii caută oportunităţi de investiţii în Valea Jiului, la Uricani

Chinezii caută oportunităţi de investiţii în Valea Jiului, la Uricani

10297570_10152133467197685_3793131072047198463_nCu toate că informaţiile cele mai recente acreditează ideea că parteneriatul încheiat de România şi China în domeniul oportunităţii investiţiilor chineze în ţara noastră ar fi eşuat, există destule semnale menite să demonstreze exact contrariul.

Din fericire, investitorii chinezi par să fie interesaţi şi de oportunităţile de afaceri pe care le poate propune Valea Jiului. Aşa se face că, săptămâna trecută, o delegaţie de investitori din China a fost prezentă la Uricani. Chinezii au avut mai multe runde de discuţii cu primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu. Acesta le-a prezentat mai multe obiective de investiţii care există, în prezent, pe raza oraşului Uricani.

“Le-am prezentat investitorilor veniţi din China facilităţile pe care noi, ca autoritate publică locală, le putem pune la dispoziţia lor şi chiar am vizitat la faţa locului câteva obiective, în special din domeniul turismului, producţiei industriale şi agriculturii pe care le avem şi pe care le putem pune la dispoziţia celor care doresc să investească”, spune primarul Buhăescu. Primarul oraşului Uricani apreciază că, din dialogul purtat cu investitorii chinezi s-au desprins chiar şi câteva direcţii de acţiune care s-ar putea concretiza în demararea unor afaceri de succes ale investitorilor din China la Uricani. “Eu mă declar optimist în ceea ce priveşte perspectivele continuării dialogului cu delegaţia din China şi am convingerea că acest dialog se va concretiza şi în demaarrea unor afaceri cu capital chinez în Valea Jiului, care să fie capabile să genereze cât mai multe locuri de muncă în oraşul nostru”, mai precizează, cu optimismul care-l caracterizează, primarul Dănuţ Buhăescu.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: