Prima pagină > EXCLUSIV TV > KAPITAL TV – 3 ani pentru oameni !

KAPITAL TV – 3 ani pentru oameni !

10292513_726298287431145_8358877997452373021_nCând, în urmă cu 3 ani de zile, pe o piaţă media şi aşa extrem de aglomerată în Valea Jiului, îşi făcea apariţia noul post de televiziune KAPITAL TV, mulţi au considerat acest demers al omului de afaceri Cristian Balint doar un alt moft al acestuia.

Timpul însă a trecut şi a demonstrat că dorinţa lui Cristian Balint de a demara la Petroşani, în Valea Jiului o “Televiziune pe bune !” nu a fost doar un frumos slogan, ci a devenit, graţie unei evoluţii calitative, un fapt în sine. Astăzi, televiziunea KAPITAL este un reper de succes în mass-media din Valea Jiului. Desigur, succesul vine ca o urmare firească a investiţiilor de calibru care s-au făcut în acest proiect media, atât din punct de vedere tehnic, dar mai ales din punct de vedere profesional. Toate aceste investiţii au făcut posibil ca postul KAPITAL TV să emită 24 de ore din 24 (fiind, de altfel, singurul post de televiziune din Valea Jiului capabil de o astfel de performaţă), să aibă buletine de ştiri “la zi” şi emisiuni variate, atractive şi profesioniste, realizate de cei mai buni jurnalişti ai Văii Jiului. “După trei ani de zile, KAPITAL TV a dobândit forţă, credibilitate şi perseverenţă. Avem astăzi forţa de a fi 24 de ore din 24 în casele oamenilor. Am dobândit credibilitatea de care avem nevoie şi noi, dar şi subiecţii noştri, pentru a deveni parteneri de încredere. Iar perseverenţa noastră a devenit cheia succesului acestui proiect”, spune Levente Gergely, directorul postului.

La trei ani de activitate, KAPITAL TV a sărbătorit alături de oameni importanţi ai judeţului Hunedoara, la elegantul restaurant “Casina” din Deva, nu doar această frumoasă aniversare, ci şi stratul unei noi provocări: extinderea ariei de emisie în 6 judeţe (Hunedoara, Alba, Gorj şi Caraş-Severin, Timiş, Arad) şi deschiderea unei noi redacţii de ştiri, la Deva.

Ca realizator de emisiuni, am avut onoarea de a fi desemnat, împreună cu Ramona Roşulescu, în calitatea de amfitrioni ai evenimentului aniversar al KAPITAL TV. Un eveniment care a adunat în sala restaurantului “Casina” din Deva personalităţi de anvergură din viaţa politică, socială, administrativă, economică, culturală sau de media din judeţ, oameni care s-au convins că televiziunea Kapital este, într-adevăr, o televiziune pe bune !

La ceas aniversar, proprietarul KAPITAL TV, Cristian Balint crede că succesul primilor 3 ani constituie un argument al calităţii. “Sunt convins că apariţia Kapital TV pe scena audio-vizualului din judeţul Hunedoara a adus nu numai un plus de diversitate, ci şi un necesar plus de calitate. Cred că am reuşit, în toţi aceşti ani, să dovedim că suntem un Kapital pentru toată lumea. Încrederea oamenilor şi valoarea echipei ne determină să mergem mai departe şi să ne extindem. Ne vom extinde pentru a aduce alternativa calităţii în casele cât mai multor români. Şi fiţi convinşi că vom rămâne un Kapital pentru toţi aceia care cred în valoare, în calitate şi în puterea lucrului bine făcut”, este de părere Cristian Balint.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: