Prima pagină > EXCLUSIV TV > “Locuri de lângă noi”, în viziune fotografică, la Casa de Cultură a studenţilor din Petroşani

“Locuri de lângă noi”, în viziune fotografică, la Casa de Cultură a studenţilor din Petroşani

Cu ceva vreme în urmă, la finalul lunii aprilie, la Petroşani a avut loc o nouă ediţie a Festrivalului concurs de fotografie “Locuri de lângă noi”, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Petroşani în parteneriat cu secţia foto a Uniunii Artiştilor Plastici din Deva.

În buna tradiţie a acestui eveniment, ajuns deja la cea de-a treia ediţie, Petroşaniul a fost gazda unui număr mare de tineri, iubitori de fotografie, care au încercat să-şi demonstreze măiestria artistică în domeniu, surpinzând instantanee locale care să răspundă temei concursului din acest an: simbolismul.

Participanţii au luat parte şi la un work-shop în care artiştii din cadrul UAP Deva, Petrişor Crăciunoiu, Ovidiu Raţiu şi Daniel Bocşe (student la Facultatea de Arte din Cluj), precum şi câştigătorii ediţiei de anul trecut a concursului le-au dezvăluit participanţilor înscrişi la ediţia din acest an câteva ceva din secretele artei fotografice. Similar, artistul plastic hunedorean Radu Roşian a vorbit despre simbolism în arta plastică.

După teorie, concurenţii au fost invitaţi să-şi caute timp de două ore subiectul în realităţile de pe străzile Petroşaniului. Juriul a evaluat apoi atent toate lucrările prezentate şi a decis că laureaţii ediţiei din acest an a Festivalului-concurs de fotografie “Locuri de lângă noi” de la Petroşani merită să fie: Andra Brânzan (locul I), Andreea Sgarbură (locul II), Adrian Ciolea (locul III) şi Corinma Suciu (Premiul special).

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu premii constând în obiecte utile în activitatea unui fotograf. Directorul casei de cultură a Studenţilor de la Petroşani, Lavinia Hulea spune însă că toţi participanţii sunt într-un fel câştigători, deoarece fiecare dintre aceştia vor avea o lucrare prezentată în cadrul expoziţiei itinerante care va fi organizată, la finalul acestei luni, pe străzile din municipiul Petroşani.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: