Prima pagină > EXCLUSIV TV > Alexandru Ile, fiul primarului din Vulcan, printre câştigătorii unui concurs internaţional de aventură

Alexandru Ile, fiul primarului din Vulcan, printre câştigătorii unui concurs internaţional de aventură

10314702_687927947909541_6582154617978819828_nAlexandru Ile, fiul primarului din municipiul Vulcan, a moştenit pasiunea pentru motoare chiar de la tatăl său. Cel puţin aşa susţione Gheorghe Ile, într-o postare făcută de propria pagină de socializare.

Cert este că Alexandru Ile demonstrează că stăpâneşte caii putere şi are curaj şi să se confrunte cu cei mai tari piloţi de ATV-uri din lume. A demonstrat acest lucru, de curând, la cea mai provocatoare competiţie de ATV-uri şi Side-by-Side-uri din lume, într-o confruntare cu alţi 66 de piloţi din 8 ţări ale lumii. Competiţia, intitulată “CF Moto – Hunt the Wolf 2014”, a avut loc de curând în Munţii Apuseni, pe trei categorii de concurs. Toţi concurenţii au străbătut câteva sute de kilometri prin natura sălbatica din zona Munţilor Apuseni, unele zone fiind atât de periculoase încât oamenii nu se încumetă să le treacă nici măcar la pas.

Timp de 5 zile, concurenţii s-au întrecut în 3 clase ale competiţiei: EXTREME, CROSSOVER şi ADVENTURE. Văile abrupte, zonele înguste şi ploaia le-au venit de hac unor piloţi, aceştia străbătând cărări pline de rădăcini de copaci, acoperite cu pietre şi bolovani, iar unii au făcut adevărate tumbe cu vehiculele, inclusiv prin apele repezi ale unor pâraie de munte.

Potrivit organizatorilor, participanţii s-au luptat zilnic pe patru roţi cu traseul accidentat, trecând uneori şi peste bariere mentale pentru a reuşi să strabată zone care la prima vedere păreau imposibile. Partea cea mai dificilă a fost la clasa EXTREME unde piloţii au primit diferite trasee care erau obligatorii. La clasa CROSSOVER traseele sunt mai uşoare însă la fel, acestea sunt străbatute cu ajutorul GPS-ului. În schimb, participanţii de la clasa ADVENTURE nu primesc trasee predefinite, ei trebuind să se folosească de o hartă şi de abilităţile proprii de orientare pentru a găsi… lupii.

La această din urmă categorie, ADVENTURE, cel mai bun sportiv din lume s-a dovedit a fi în acest an Alexandru Ile, în echipă alături de alţi doi tineri vulcăneni, Ion Dodu şi Alexandru Vârjan, care au reprezentat România în acest concurs.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, se declară încântat de performanţa realizată şi în acest domeniu de fiul său. “Mă bucur că Alexandru a reuşit să demonstreze şi în acest domeniu că este capabil să facă trecerea de la pasiune la performanţă. În altă ordine de idei, observ cu bucurie că “virusul” motoarelor şi al vitezei s-a transmis cu succes de la tată la fiu. Sunt mândru de performanţa lui Alexandru şi-l felicit odată în plus pentru aceasta”, ne-a declarat Gheorghe Ile, tatăl noului campion mondial pe echipe la competiţia “Hunt-De-Wolf” a pasionaţilor de sport extrem pe ATV-uri.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe http://www.hunt-the-wolf.com .

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: