Prima pagină > EXCLUSIV TV > Liberalii lui Avram le dau încredere petrilenilor în forţa pe care au prin exprimarea votului liber

Liberalii lui Avram le dau încredere petrilenilor în forţa pe care au prin exprimarea votului liber

Dacă v-aţi imaginat, aşa cum spun statisticile că se întâmplă în România electorală a momentului, că alegerile pentru desemnarea viitorilor deputaţi europeni nu prezintă intzeres pentru cetăţenii români, ei bine, există cel puţin un loc din care putem să vă demonstrăm contrariul.

De pildă, la Petrila, oamenii îi privesc cu simpatie pe tinerii liberalii care împart pliante şi alte materiale electorale pe stradă şi iasă bucuroşi la poartă, ca să schimbe câteva idei cu echipa de campanie a liberalilor petrileni, coordonată chiar de preşedintele organizaţiei locale, Costel Avram. Acesta se declară încântat de faptul că, în discuţiile cu petrilenii, oamenii vorbesc din ce în ce mai mult despre liberali şi despre rolul pozitiv pe care aceştia l-au jucat în dezvoltarea urbei. “O spun cu mândrie că în Petrila, dar şi în Valea Jiului, PNL este singurul partid care îşi cunoaşte istoria. Aceasta ne-a învăţat că de-a lungul timpului liberalii nu au fost nişte oracole, ci oameni de acţiune. Când vom câştiga încrederea majorităţii petrilenilor vom putea nu doar vorbi, ci şi construi împreună viitorul Petrilei. Căci viitorul nu se vorbeşte, ci se construieşte. O cărămidă pentru edificarea viitorului Petrilei o reprezintă şi alegerile pentru Parlamentul European. De aceea îi invit pe petrileni să pună această cărămidă, votând lista candidaţilor PNL. Precizez că îi invit în deplină cunoştinţă de cauză, doar pentru binele lor”, spune Costel Avram, liderul liberalilor petrileni.

În ultimele săptămâni, liberalii petrileni au făcut exact ceea ce trebuie să facă nişte oameni politici implicaţi şi responsabili. Au bătut toate străzile şi cartierele Petrilei, au stat de vorbă cu oamenii şi au cules doleanţele acestora. Costel Avram spune că, în bună parte, toate observaţiile şi sugestiile oamenilor, vor contribui la elaborarea Programului PNL pentru viitoarele alegeri locale. În acelaşi timp însă, Avram arată că “petrilenii sunt conştienţi că de votul lor depinde România şi Europa de mâine, că dacă vor vota lista PNL glasul României va fi mai bine conturat în corul naţiunilor europene, că PNL va fi garantul european al bunăstării românilor, aşa cum a fost de-a lungul istoriei.”

Dincolo de toate aceste aspecte, poate cel mai important câştig pe care Avram crede că l-a adus această campanie electorală, în primul rând pentru comunitatea din Petrila, este încrederea. Încrederea oamenilor în forţa pe care o au prin exprimarea votului liber. “Cred că cel mai important lucru este acela că am reuşit să convingem foarte mulţi oameni de importanţa exerciţiului democratic al votului. Dacă oamenii vor merge la vot e deja un câştig, iar dacă vor vota candidaţii liberali, voi fi pe deplin mulţumit”, e de părere Costel Avram.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: