Prima pagină > EXCLUSIV TV > Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara a fost schimbat din funcţie

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara a fost schimbat din funcţie

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Dan Cârlan, a fost schimbat din funcţie şi înlocuit cu Sorin Mangu, potrivit unei decizii a ministrului delegat pentru Energie.
Conform unui comunicat al Departamentul pentru Energie, remis joi AGERPRES, Sorin Mangu a fost, până în prezent, administrator neexecutiv al CEH (din 2012) şi şef de lucrări la Departamentul de Management, Ingineria mediului, Geologie, la Universitatea din Petroşani (din 1999).
‘Este important în contextul actual să luăm măsuri pentru eficientizarea CEH. Din acest motiv, am decis numirea în funcţia de administrator special a unui profesionist, cu o bună reputaţie în sectorul energetic’, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu.
Privatizarea majoritară a Societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA a reprezentat o condiţionalitate asumată de Guvernul României în cadrul acordului încheiat în anul 2011 cu instituţiile financiare internaţionale. Procesul se derulează în conformitate cu prevederile H.G. nr. 86/2013 pentru aprobarea strategiei de privatizare prin metoda majorării de capital social prin aport de capital privat a Societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, precizează DE.
În vederea pregătirii şi realizării privatizării, CEH a achiziţionat, cu respectarea prevederilor legislaţiei în vigoare, servicii de consultanţă juridică necesare procesului de selectare şi contractare a serviciilor de consultanţă pentru privatizare.AGERPRES/

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: