Prima pagină > EXCLUSIV TV > Constructorii de pe şantierul reabilitării drumului din Defileul Jiului au fost prinşi cu lenea la vedere de şefii de la Compania Naţională de Drumuri

Constructorii de pe şantierul reabilitării drumului din Defileul Jiului au fost prinşi cu lenea la vedere de şefii de la Compania Naţională de Drumuri

defileuAlarmat probabil de avalanşa de sesizări venite din partea autorităţilor din Valea Jiului şi a participanţilor la traficul rutier care utilizează frecvent DN66 (E79), directorul general al Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, Narcis Neaga a vrut să se convingă personal cum stau lucrurile pe şantierul de reabilitare al drumului Petroşani-Tg. Jiu, pe tronsonul cuprins în Defileul Jiului. Ceea ce a găsit pe şantier întrece însă şi cele mai sumbre aşteptări ale sale.

“Până la Lainici, de la Petroşani, aş vrea să vă spun că atmosfera era de parcă era Adormirea Maicii Domnului pe şantier. Am întâlnit o echipă de cinci muncitori care puneau plase, o altă echipă care punea plase, se lucra la două podeţe cu câte patru muncitori la fiecare podeţ. Să ştiţi că i-am filmat şi pot demonstra asta. Din cei patru doi lucrau şi doi stăteau prin tufişuri. Aş dori să îmi explicaţi pentru ce aţi cerut întreruperea traficului şi pentru ce există această bătaie de joc la adresa transportatorilor din România ?” i-a întrebat Neaga pe reprezentanţii constructorilor.

Dincolo de răspunsul “de mâine va fi mai bine”, şefii de la CNADNR au primit din partea constructorilor spanioli de la firma “Copisa” şi cererea de prelungire a termenului de execuţie. Pentru şoferi acest lucru înseamnă şi o prelungire a calvarului pe care-l incumbă traficul prin Defilul Jiului, restricţionat acum 6 zile pe săptămână, de luni până sâmbăta, între orele 6,00-12,00 şi 14,00-20,00. Deşi solicitarea privind aplicarea restricţiilor vizează doar o lună în plus, primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi avertizează că lucrurile ar putea trena mult mai mult. Asta cu atât mai mult cu cât controlul făcut de şeful CNADNR pe şantier a demonstrat faptul că, până în prezent, din lucrările programate a fi efectuate pe defileu, s-au executat doar 13,5% în condiţiile în care potrivit proiectului, stadiul lucrărilor la acest moment trebuia să fie de 87%.

Nemulţumit de situaţia lucrărilor de pe Defileul Jiului se arată şi preşedintele Consiliului judeţean Huneodara, Mircea Ioan Moloţ. Acesta a calificat atitudinea firmei care execută lucrările, ultilânzând doar un singur cuvânt: “Nesimţire !”

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: