Prima pagină > EXCLUSIV TV > ZIUA COPILULUI – prilej de sărbătoare pentru toţi copiii Uricaniului

ZIUA COPILULUI – prilej de sărbătoare pentru toţi copiii Uricaniului

Aşa cum s-a întâmplat în mod constant în ultimii ani, Primăria oraşului Uricani se pregăteşte intens pentru a răspunde tuturor propunerilor lansate de copiii şi tinerii din oraş. În acest sens, la ultima şedinţă a Consiliului local al oraşului Uricani, la propunerea primarului Dănuţ Buhăescu, a fost aprobat programul activităţilor cultural-sportive care se vor desfăşura cu ocazia Zilei Copilului. “Ne-am gândit, ţinând cont de sugestiile pe care le-am primit din partea copiilor, dar şi a părinţilor şi dascălilor din Uricani, să organizăm, timp de două zile, o serie de activităţi sportive, spectacole artistice şi o gală demonstrativă de K1. În acest scop, am alocat o sumă semnificativă din bugetul local, pentru premii care vor fi acordate la toate competiţiile sportive, dar şi pentru a-i răsplăti pe elevii care au obţinut rezultate bune şi foarte bune la învăţătură în anul şcolar 2013-2014. Astfel, pentru premierea elevilor merituoşi de la Liceul Tehnologic “Retezat” din Uricani am prevăzut anul acesta 7.000 de lei, iar pentru Ziua Copilului am aprobat aproape 18.000 de lei”, spune Dănuţ Buhăescu, primarul oraşului Uricani.

PROGRAMUL ACTIVITĂŢILOR DEDICATE “”ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI” ORGANIZATE DE CONSILIUL LOCAL URICANI ÎN PERIOADA 31 MAI-1 IUNIE 2014

* 31 mai, ora 9,00 – Cupa “1 Iunie” la cros, competiţie dedicată elevilor din clasele III-VIII; Locul de desfăşurare: bulevardul Muncii, între cele două poduri Bucura I şi Bucura 2.
* 31 mai, ora 9,00 – Cupa “1 Iunie” la role, concurs destinat elelvilor din clasele III-VIII; Locul de desfăşurare: pe bulevardul Muncii, în sensul de urcare dinspre blocul 13 spre Poştă, cu pornire din zona Agenţiei CEC şi sosire în zona podului Bucura.
* 31 mai, ora 10,00 – Concursul de dese-ne pe asfat, destinat copiilor preşcolari, din clasa pregătitoare şi din clasele I-a şi a II-a; Locul de desfăşurare: platoul din faţa Primăriei oraşului Uricani.
* 31 mai, ora 11,00 – Cupa “1 Iunie” la fotbal, cu participarea echipelor reprezentative ale celor două unităţi şcolare din oraşul Uricani; Locul de defăşurare: terenul de sport al Liceului Tehnologic Retezat Uricani.
* 31 mai, ora 15,00 – Spectacol cultural-artistc pentru copii. Locul de desfăşurare: Casa de Cultură a oraşului Uricani
* 1 iunie, ora 19,30 – Gala demonstrativă de K1 pentru copii; Locul de desfăşurare: sala de sport a oraşului Uricani.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: