Prima pagină > EXCLUSIV TV > 1 iunie, serbările copilăriei la Uricani

1 iunie, serbările copilăriei la Uricani

10322445_10152188620592685_1507340113613918295_nCând este vorba despre copiii Uricaniului, primarul oraşului nu face nici un compromis. “Nici atunci când oraşul are probleme financiare, nici atunci când avem multe alte invetsiţii în plan şi indiferent de orişice alte probleme, atunci când vine vorba despre copiii din oraşul Uricani avem obligaţia, dar în egală măsura, bucuria să acţionăm aşa cum trebuie”, ne spune primarul Dănuţ Buhăescu, drept justificare, dacă vreţi, a faptului că “Ziua Copilului” a fost sărbătorită preţ de trei zile şi în acest an, la Uricani.

Copiii au avut parte de concursuri de toate felurile, de la desene pe asfalt pentru cei mici, la role, biciclete, atletism şi fotbal, ba chiar şi la o demonstraţie de arte marţiale (kick-boxing), de spectacole şi festivităţi, într-un program amplu dedicat “Zilei Copilului”, organizat de Primăria şi Consiliul local al oraşului Uricani.

“Viitorul acestui oraş îl reprezentaţi în primul rând voi, copiii”, le-a spus Dănuţ Buhăescu sutelor de copii care au umplut până la refuz sala de spectacol de la Casa de Cultură, pentru a lua parte la evenimentul cultural dedicat lor de Primăria Uricani. Vrând parcă să confirme spuse primarului, prin măsura muncii lor, pe scenă au fost invitaţi să urce, pe rând, premianţii unităţilor de învăţământ din Uricani. “Meritaţi nu doar aplauzele noastre şi ale colegilor voştri, ci trebuie să fiţi un exemplu pentru toţi cei care cred că la Uricani se poate face performanţă, la şcoală, în sport şi în viaţă”, a mai spus Dănuţ Buhăescu.

Primăria Uricani a susţinut şi în acets an acordarea de premii pentru cei mai buni dintre elevi, precum şi pentru laureaţii olimpiadelor şi concursurilor educative şi sportive din acest an şcolar.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: