Prima pagină > EXCLUSIV TV > Noua dreaptă ia naştere în Hunedoara prin contopirea PDL şi PNL

Noua dreaptă ia naştere în Hunedoara prin contopirea PDL şi PNL

pnlSemnalul dat la Bucureşti de liderii PNL (Crin Antonescu) şi PDL (Vasile Blaga) s-a repercutat rapid în judeţul Hunedoara, unde liderii PNL (Ioan Mircea Moloţ) şi PDL (Dorin Gligor) au anunţat, săptămâna trecută, decizia de fuziune a celor două organizaţii politice judeţene. Aceasta va fi parafată oficial pe data de 5 iunie, când este programată o şedinţă comună a birourilor teritoriale de conducere a celor două formaţiuni politice.

Mai mult, noua dreaptă politică realizată la Hunedoara şi-a stabilit deja şi câteva obiective cât se poate de clare. Unul se pare că a şi fost atins, din moment ce, la ultima şedinţă a Consiliului judeţean Hunedoara, preşedintele Mircea Ioan Moloţ a anunţat că a fost formată o altă majoritate politică în CJH, care cuprinde consilierii judeţeni ai PNL, PDL şi PPDD. Noua majoritate, care are 2/3 din numărul total al consilierilor judeţeni şi-a propus deja schimbarea vicepreşedintelui Ioan Rus (de la PSD). Cel mai probabil, locul acestuia în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului judeţean Hunedoara ar putea fi luat chiar de către Dorin Gligor.

În altă ordine de idei, Ioan Mircea Moloţ a anunţat că noul partid de dreapta care se va constitui la nivelul judeţului Hunedoara va avea în vedere schimbarea din funcţie a tuturor viceprimarilor din oraşele în care fuziunea PNL şi PDL va conduce la o majoritate în Consiliile locale.

Pe de altă parte, cei doi lideri politici hunedoreni exclud posibilitatea ca din structura viitorului partid de dreapta să facă parte şi fostul liberal, actual democrat-liberal Mircia Muntean. Drept argument în acest sens, Muntean este bănuit acum că ar fi simpatizant al Partidului Mişcarea Populară. Între timp, Muntean a anunțat că a aderat la grupul parlamentar al… PSD.

Lucian ISPAS

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: