Prima pagină > EXCLUSIV TV > CAR Parîngul a deschis un nou sediu pentru clienţi la Petroşani

CAR Parîngul a deschis un nou sediu pentru clienţi la Petroşani

CAR Parîngul IFN funcţionează pe piaţa serviciilor financiare nebancare din Valea Jiului încă din anul 2006, dar istoria acesteia este mult mai adânc înrădăcinată în timp. Continuatoare a activităţii Caselor de Ajutor Reciproc (CAR) ale minerilor de la EM Livezeni, EM Aninoasa şi Preparaţia Petroşani, CAR Parîngul a cunoscut, în spcial în ultimii ani, odată cu preluarea conducerii acesteia de către Dumitru Răscolean, o dezvoltare remarcabilă, atât din punct de vedere al activităţii, cât mai ales al imaginii în rândul membrilor şi al comunităţii.

În cadrul aceluiaşi trend de dezvoltare se înscrie şi evenimentul pe care am avut ocazia să-l consemnăm la începutul lunii iunie 2014, când a avut loc la Petroşani, inaugurarea unui nou sediu al CAR Parîngul IFN Petroşani. Importanţa acestui eveniment este confirmată chiar de faptul că el a fost onorat de prezenţa unor personalităţi din structura judeţeană şi naţională a Caselor de Ajutor Reciproc şi de alte personalităţi publice locale, care au calitatea de membrii ai acestui CAR. Astfel, preşedintele UJCAR Deva, Cristinel Petreanu se declara, cu acest prilej, deosebit de încântat de performanţele CAR Parîngul, care joacă un rol important în structura teritorială a Caselor de Ajutor Reciproc din judeţul Hunedoara. “Mă bucur să constat că, odată cu creşterea gradului de încredere al oamenilor în acest sistem financiar, CAR-urile iau amploare în fiecare zi, iar evenimentul de astăzi, care consemnează extinderea activităţii CAR Parîngul este încă o dovadă solidă în acest sens”, a declarat Cristinel Petreanu.

La rândul său, vicepreşedintele Uniunii Naţionale a CAR-urilor din România, Călin Răscolean (nimeni altul decât fiul preşedintelui CAR Parîngul IFN Petroşani), apreciază că dincolo de deschiderea acestui nou şi elegant spaţiu de servicii de la Petroşani, CAR Parîngul ar trebui să analizeze la modul cel mai serios extinderea şi spre celelalte localităţi ale Văii Jiului.

Aprecieri la adresa CAR Parîngul IFN Petroşani au făcut şi notarul Liviu Gherghin (membru al Casei) şi Ionel Chirigiu, directorul agenţiei Banc Post Petroşani (partener al Casei), acesta din urmă oferind şi un sugestiv obiectiv de decor pentru noul sediu al CAR Parîngul IFN Petroşani, respectiv o colecţie de monede româneşti.

Pentru preşedintele CAR Parîngul IFN Petroşani, Dumitru Răscolean, deschiderea noului sediu, care va funcţiona la galeriile comerciale de la parterul blocurilor de pe str. 1 Decembrie 1918 (zona Trezoreriei municipiului Petroşani), este nu doar o încununare a muncii depuse de echipa acestei case de ajutor reciproc, ci şi un sprijin real pentru cei circa 3000 de membrii ai acestui CAR. “La acest moment, avem deja trei sedii în municipiul Petroşani, respectiv cel pe care îl inaugurăm şi încă două agenţii şi anume: Agenţia Petroşani Nord şi Agenţia Aeroport. Mai avem, de asemenea, o agenţie la Termocentrala Paroşeni. Am dezvoltat toate aceste sedii din dorinţa de a fi mai aproape de clienţi şi în folosul acestora, mergând foarte mult pe latura socială a CAR-ului. În continuare, ne propunem să fim la îndemâna clientilor din Petroşani şi din întreaga Vale a Jiului”, a declaratr Dumitru Răscolean. Acesta a mai arătat că, potrivit statutului CAR, acestui sistem eficient de creditare şi economisire i se poate alătura orice persoană fizică, cu condiţia ca la data înscrierii să realizeze venituri de natură salarială sau venituri asimilate acestora.

Mai multe informaţii despre oferta financiară a CAR Parângul IFN se pot obţine de la oricare din sediile unităţii sau de pe paginma de Internet a UJCAR Hunedoara.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: