Prima pagină > EXCLUSIV TV > Apa Serv va monitoriza consumul ştrandurilor şi spălătoriilor auto

Apa Serv va monitoriza consumul ştrandurilor şi spălătoriilor auto

Tiberiu VINŢAN

Monitorizarea consumului de apă pe care o pote face acum mult mai eficient, operatorul regional de distribuire a apei potabile în Valea Jiului, reprezintă un barometru exact al activităţii Apa Serv Valea Jiului.

Potrivit directorului general Costel Avram, în ultima perioadă, în mod paradoxal, la nivelul consumului de apă în Valea Jiului se înregistrează o scădere a producţiei. “Acest lucru ne dă de gândit, pentru că în ultimele săptămâni au fost redeschise în toată Valea Jiului ştrandurile, ceea ce în mod firesc ar fi trebuit să înregistreze o creştere a consumului în apometrele societăţilor care operează aceste ştranduri”, precizează Avbram.

Directorul general al Apa Serv Valea Jiului spune că, pentru a preîntâmpina consumul necontorizat de apă de către marii consumatori, angajaţii Apa Serv vor monitoriza pe timpul verii consumul societăţilor care operează ştrandurile din Valea Jiului, precum şi pe cel al societăţilor care operează spălătoriile de maşini. “Deocamdată nu avem motive să bănuim că ar exista furturi din reţelele de apă, aşa cum am întâlnit foarte multe cazuri în anii trecuţi. Societăţile sunt cu plata consumului în general la zi, dar nici nu mai consumă la fel de mult ca în alţi ani. Oricum, pentru că paza bună trece primejdia rea, angajaţii noştri vor monitoriza pe teren consumurile de la societăţi ca să nu mai avem nici un fel de probleme sau dubii legate de consum”, mai arată Costel Avram.

În plus, Apa Serv monitorizează şi cişmelele de apă potabilă instalate de autorităţile locale, care sunt obligate să plătească consumul acestora. “La Petroşani, Primăria are montate 4 cişmele de apă potabilă, iar la Uricani, Primăria gestionează o alta. Toate aceste cişmele sunt contorizate şi autorităţile locale plătesc consumul înregistrat de apometre”, spune Costel Avram.

În ciuda faptului că, în ultima perioadă, monitorizarea consumului de apă potabilă şi recuperarea creanţelor au condus la rezultate financiare bune pentru Apa Serv care au dat posibilitatea ca preţul apei să devină printre cele mai mici din România, nu este exclus ca, în perioada următoare, lucrurile să cunoască şi din acest punct de vedere, mici dar absolut necesare ajustări.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: