Prima pagină > EXCLUSIV TV > Județul Hunedoara va fi din nou gazda elitelor din liceele româneşti

Județul Hunedoara va fi din nou gazda elitelor din liceele româneşti

Insituţia Prefectului judeţului Hunedoara anunţă că, având în vedere colaborarea fructuoasă din cursul anului 2013 cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, care s-a materializat cu organizarea Taberei Naţionale de Excelenţă – Cultură, Tradiţii şi Civilizaţie Dacică şi Romană, care a avut ca obiectiv recompensarea celor mai buni elevi de liceu din România, a continuat demersurile pentru ca această acţiune să continuie.

Într-un comunicat al Prefecturii judeţului Hunedoara se precizează că: “modul în care s-a derulat evenimentul, precum şi opiniile tuturor elevilor participanţi, ne determină să credem că acest demers trebuie încurajat pentru ca eforturile elevilor în procesul de învăţământ să fie stimulate şi recompensate. Din această perspectivă, apreciem eforturile tuturor instituţiilor implicate şi putem să vă informăm că o nouă ediţie a acestei tabere va avea loc în judeţul Hunedoara în perioada 2 – 8 septembrie 2014. De asemenea, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale vor fi desemnaţi cadrele didactice care-i vor însoţi pe elevi, câte un profesor pentru fiecare regiune de dezvoltare în parte.”

În prezent se derulează etapele premergătoare acestui eveniment. Astfel, Inspectoratele şcolare judeţene şi cel al Municipiului Bucureşti au fost informate şi li s-a cerut sprijinul pentru ca la nivelul fiecărui judeţ să se identifice elevul de liceu cu cele mai bune rezultate în procesul de învăţământ, acesta urmând să participe în mod gratuit în Tabăra Naţională de Excelenţă – Cultură, Tradiţii şi Civilizaţie Dacică şi Romană.

Această acţiune are scopul de a recompensa cu o perioadă de 7 zilde de odihnă şi relaxare în judeşţul Hunedoara a celor mai merituoşi liceeni din România.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: