Prima pagină > EXCLUSIV TV > Spectacolul nedeii

Spectacolul nedeii

Vulcănenii au avut parte, şi în acest an, de trei zile neîntrerupte de spectacol, pe scena amplasată pe rând, la stadionul “Central” şi, mai apoi, la baza de agrement “Brazi”. Zeci de tineri, din Vulcan dar şi din celelalte localităţi ale Văii Jiului, al căror talent a fost deja probat în diverse competiţii locale, naţionale sau internaţionale, au avut ocazia de a încânta publicul vulcănean. Printre tinerii din Valea Jiului care au concertat pe scena “Nedeii vulcănene” se numără Adelina Lupan, Ionuţ Bîţănă & Andrei Şchiopu, Anca Baltac, Ema Stamatin, Lorena Lalu, Bogdan Ghirău, Lucian Matei, sau trupele de muzică şi dans Be the Best, Pac Man Crew, Vivace Kids, Rareş Borşa, Diference, Sincronic jr., Marciano&Normalo, Rusu, Antisocial, Ynu, Dance Star jr. sau deja consacraţii artişti ai trupelor Strings şi Color.

Acestora li s-au adăugat în spectacolul din acest an an “Nedeii vulcănene” câţiva importanţi artişti din show-bizul contemporan. Pe segmentul de muzică pentru tineret, vulcănenii au putut să-i revadă pe scenă pe Aurel Moldoveanu, Cabron, Heaven şi Andreea Bănică, într-un spectacol incendiar în cadrul căruia muzica şi dansul au fost punctele tari, dar în care un inedit element surpriză apreciat de public l-au constituit lansările de lampioane şi focul de artificii.

Pentru că, înainte de toate, “Nedeia vulcăneană” înseamnă tradiţie şi folclor, organizatorii sărbătorii din acest an au dat folclorului ce-i al folclorului. Aşa se face că duminică, în ultima zi a nedeii, parada portului popular şi spectacolul folcloric de la Brazi, au încununat spectacolul artistic al unui eveniment cultural-artistic de ţinută, ajuns la Vulcan la cea de-a 42-a ediţie consecutivă.

Primarul municipiului Vulcan, ing. Gheorghe Ile se declară mulţumit de felul în care au decurs activităţile Nedeii vulcănene din acest an. “Cred că a fost o ediţie reuşită, din toate punctele de vedere. Motiv pentru care doresc să le mulţumesc celor care au contribuit la reuşita acestui eveniment, de la colegii din Primărie şi Consiliul local, la firma de impresariat, artiştilor locali şi invitaţi şi minunatului public vulcănean” este concluzia primarului Ile.

Luminiţa ANDRONACHE-VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: