Prima pagină > EXCLUSIV TV > Universitatea de Vest din Timișoara deschide centru de înscriere și admitere în Deva

Universitatea de Vest din Timișoara deschide centru de înscriere și admitere în Deva

UVTÎn baza strategiei sale de sprijinire a mediului preuniversitar și a acordului încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean, Universitatea de Vest din Timișoara anunță deschiderea de centre de înscriere și admitere pentru toate facultățile sale, în Deva.

Măsura vine în sprijinul elevilor, pentru a nu mai face deplasarea la Timișoara, economisind astfel timp prețios și resurse financiare.

Centrul de înscriere și admitere din Deva va prelua dosarele candidaților în aceleași condiții ca în Timișoara, aceștia fiind scutiți de un drum suplimentar.

“Face parte din strategia noastră a sprijini tinerii pe toate planurile. Universitatea de Vest din Timișoara a demonstrat, în numeroase rânduri, o implicare continuă și consistentă în comunitate, venind cu soluții la nevoile acesteia. Îi invităm pe toți cei care doresc o educație de nivel înalt, care să răspundă cerințelor internaționale, să se înscrie la Universitatea de Vest, să facă parte din Familia UVT”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Astfel, cei interesați se pot înscrie, în perioada 15 – 17 iulie, la cursurile Universității de Vest din Timișoara și la centrul din DEVA situat în cadrul Colegiului Național ”Decebal”, de pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 22.

Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0256.592.124, L-V, în intervalul orar 10.00-14.00, la adresa de email admitere@e-uvt.ro și pe pagina de Facebook, http://www.facebook.com/uvtromania

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: