Prima pagină > EXCLUSIV TV > Copii care au descoperit aurul dacilor sunt invitaţii lui Dan Terteci la ediţia de sâmbătă a „Premianţilor fără premii”

Copii care au descoperit aurul dacilor sunt invitaţii lui Dan Terteci la ediţia de sâmbătă a „Premianţilor fără premii”

COPERTA copyÎn urmă cu ceva timp am aflat cu toții că trei copii din comuna Orăștioara de sus au găsit o comoară dacică. Era vorba despre mai multe monede de tip koson ascunse într-o vizuină de vulpe. Elevii din satul Ocolișul Mic au mers acasă cu aurul descoperit, iar părinții au ales să predea comoara autorităților. Gesturile copiilor și cel al părinților sunt de toată isprava. Impresionant a fost și modul în care cei trei prieteni ai ales să-și împartă comoara. Nu revenea fiecăruia un număr egal de monede, drept pentru care au aruncat ceea ce nu se dividea la trei. Un gest care arată inocența și corectitudinea unor suflete aflate în formare. Prin predarea tezaurului găsit, prima data părinților și, apoi, autorităților, au contribuit în mod direct la păstrarea valorilor românești, valori din patrimoniul national.
Vă propunem ca la a 30-a ediție a campaniei să ne întâlnim cu acești copii, să-I cunoaștem, să-I felicităm și să-i încurajăm spunându-le că de oamenii cinstiți are nevoie societatea. Ne-am obișnuit ca în fiecare sâmbătă să întâlnim oameni care ne fac cinste nouă, românilor, ne-am obișnuit să mulțumim oamenilor valoroși pentru eforturile lor prin care contribuie la ceea ce este România astăzi. Acum este rândul lui FLAVIUS IOAN CINPORESC, a lui PAUL ANDREI MUNTEAN și a lui ANDREI STELIAN VITAN. Ei vin de la poalele cetăților dacice, sâmbătă, 28 iunie 2014, ora 11, pentru ca să-i cunoaștem și să le spunem ce părere avem despre ceea ce s-a întâmplat. Aveți ocazia să-i cunoașteți, să le spuneți o vorbă caldă și să fiți parte dintre cei care le vor mulțumi oficial printr-o diplomă și un buchet de flori venind, la ora 11.00, în fața statuii lui Decebal din centrul Devei.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: