Prima pagină > EXCLUSIV TV > Senatorul Vochiţoiu a preluat conducerea UNPR în judeţul Hunedoara

Senatorul Vochiţoiu a preluat conducerea UNPR în judeţul Hunedoara

10492574_788701214482058_2425266874002934010_nSenatorul Haralambie Vochiţoiu a fost mandatat de conducerea centrală a UNPR să preia interimatul la conducerea organizaţiei judeţene Hunedoara a acestei formaţiuni politice. Decizia a fost luată de biroul politic central al Uniunii Naționale pentru Progresul României ca urmare a votului exprimat de consilierii judeţeni ai UNPR care au votat pentru schimbarea din funcţia de vicepreşeidnte al Consiliului judeţean Hunedoara a pesedistului Ioan Rus.

„Vrem să jucăm alături de PSD, indiferent dacă avem sau nu majorități. Vom rămâne și în județul Hunedoara principalul aliat al PSD”, a declarat noul președinte al UNPR Hunedoara, Haralambie Vochițoiu. În ceea ce-i privește pe consilierii care au votat pentru eliberarea din funcție a PSD-istului Ioan Rus, Vochiţoiu apreciază că „în acest moment nu se impun sancțiuni întrucât greșeala e admisă, repetarea greșelii însă nu va mai fi acceptată”.

Lucian ISPAS

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. celia
    9 Iulie 2014 la 4:21 pm

    Radiografia unui caracter inexistent – Senatorul Resturilor Vochitoiu Haralambie

    De-a lungul timpului Vochitoiu s-a dovedit un asiduu colectionar de carnete de partid. A debutat sub soarele Partidului Socialist. Cand a simtit ca soarele PS este la apus a tradat si a ajuns in PSD, sub zodia celor trei trandafiri. Din cauza lacomiei si a caracterului intrigant Vochitoiu a tradat increderea celor din PSD colaborand amplu si detaliat cu PDL-ul local si judetean (imediat dupa alegerile pierdute a declarat in Romania Libera ca el vrea sa intre la guvernare alaturi de PDL – singurul lider local si judetean!). Averea i-a crescut sub ochii cuprinsi de mirare ai colegilor din PSD pe care ii pacalea ca este cinstitsi lupta impotriva portocaliilor. Pana la urma a fost exclus si s-a refugiat sub pulpana infractorului Dan Diaconescu care in spatele degetului mare arata de fapt degetul mijlociu electoratului. PPDD s-a dovedit partidul puscariabililor si al celor fara de caracter, partidul tradatorilor. Ajuns senator prin redistribuire, prin intrigi si minciuni a reusit sa indeparteze colegii senatori din ppdd. Isi dorea functiile numai pentru el. Dupa ce a pus pe butuci si PPDD-ul se refugiaza la UNPR, partid care nu are mai mult de 1% in sondajele nationale si care a colaborat perfect cu PDL-ul, fiind la guvernare ani buni. Sub semnul vulturului, pe care il va transforma in curand intr-o cioara ponosita, Vochitoiu va incerca sa puna in aplicare visul sau de aur: secretar in ministerul muncii sau, de ce nu, ministrul muncii. Iluzii. Vochitoiu a pierdut sansa de a demonstra ca are caracter ramanand in barca celor care i-au oferit o sansa atunci cand nu mai avea niciuna. La putere sunt prea multi (86%), in opozitie putea sa se remarce. Cati profitori ca Vochitoiu nu se regasesc printre cei 86%? Propunem ca la urmatoarele alegeri Vochitoiu sa candideze sub semnul sobolanului care fuge de pe corabia in flacari! Un caracter ca si cascavalul, doar ca si la cascaval materia este mai consistenta decat gaurile. La Senatorul Resturilor e invers, tocmaide aceea si radiografia unui caracter inexistent.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: