Prima pagină > EXCLUSIV TV > Din iulie se reia furnizarea apei calde în sistem centralizat la Petroşani

Din iulie se reia furnizarea apei calde în sistem centralizat la Petroşani

La intervenţia primarului Tiberiu Iacob Ridzi, termocentrala Paroşeni va relua, în zilele următoare, imediat după finalizarea lucrărilor anuale de întreţinere, furnizarea apei calde pentru locuinţele care sunt racordate la acest serviciu în sistem centralizat din municipiul Petroşani.

Potrivit primarului Tiberiu Iacob Ridzi, deşi societatea Termoficare SA Petroşani, care se ocupă de distribuţia agentului termic în această localitate se află în insolvenţă, în baza unui contract cu clauze speciale semnat cu furnizorul de agent termic, cetăţenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic la Petroşani vor beneficia, în perioada următoare de livrarea apei calde. “Am încheiat, în acest sens, un contract cu menţiuni speciale, prin societatea Termoficare SA, astfel încât să putem livra apa caldă locuitorilor din Petroşani care au rămas fideli acestui serviciu furnizat în sistem centralizat”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, într-o conferinţă de presă care a avut loc la primăria din Petroşani.

În prezent, societatea care se ocupă de gestionarea reţelelor de distribuţie a agentului termic în municipiul Petroşani, Termoficare SA, se află în insolvenţă. Municipalitatea din Petroşani a demarat însă şi înfiinţarea unei noi societăţi care să preia activitatea de furnizare a agentului termic în municipiul Petroşani, astfel încât aceasta să se poată derula în condiţii optime. De reţinut este, de asemenera şi faptul că Petroşaniul este localitatea cu cel mai mare număr de racordări la sistemul centralizat de livrare a agentului termic pentru încălzire şi apă caldă din Valea Jiului.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: