Prima pagină > EXCLUSIV TV > Banca Comercială Română a devenit sponsorul oficial al Lotului Național de Matematică al României

Banca Comercială Română a devenit sponsorul oficial al Lotului Național de Matematică al României

Banca Comercială Română (BCR) a semnat un parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România, prin care va sprijini pregătirea și participarea Lotului Național de Matematică la competițiile internaționale.

Prima astfel de competiție la care vor participa în cadrul parteneriatului este Olimpiada Internațională de Matematică, care anul acesta va avea loc între 3 și 13 iulie în Cape Town, Africa de Sud.

“Olimpicii de azi, indiferent de materie, sunt liderii noștri de mâine: viitorii medici, profesori, ingineri sau antreprenori valoroși. Este datoria noastră de cetățeni corporativi, a întregii comunități de afaceri, să fim alături de ei și, astfel, să construim cu responsabilitate viitorul României. BCR susține Lotul Național de Matematică cu mândrie, dar mai presus de asta cu respect. Respect pentru muncă, dedicarea și seriozitatea acestor elevi și a profesorilor care îi îndrumă”, a declarat Sergiu Manea, Vicepreședinte Executiv Trezorerie, Piețe de Capital & Group Large Corporate, BCR.

Parteneriatul a fost semnat pe o perioadă de 2 ani, iar membrii Lotului Național vor fi susținuți de către BCR în tot ce înseamnă pregătire, deplasare și cazare la competiții internaționale. În plus, parteneriatul dintre BCR și Societatea de Științe Matematice din România își propune să promoveze, prin proiecte dedicate, tinerii valoroși ca modele de urmat.

“Rezultatele acestor tineri au darul special de a ne reda încrederea în noi și în viitorul României. De asta, eu consider că aceste parteneriate înseamnă mai mult decât o susținere financiară punctuală. Ele sunt de fapt o investiție în construcția viitorului nostru, investiție pe care nu ne mai permitem să o amânăm” a declarat Radu Gologan, Președintele Societății de Științe Matematice din România și, de aproape 12 ani, coordonatorul Lotului.

Vestimentația membrilor lotului este asigurată de către Bigotti, care s-a alăturat demersului.

Susținerea Lotul Național de Matematică al României face parte dintr-o platformă mai amplă, prin care BCR, ca parte a strategiei sale de implicare în comunitate, susține liderii din domenii ca educația, antreprenoriatul, sau domeniul social, pentru ca aceștia să își poată îndeplini misiunea.

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: