Prima pagină > EXCLUSIV TV > Winkler susține campania „One Vote 2014” pentru eradicarea sărăciei extreme

Winkler susține campania „One Vote 2014” pentru eradicarea sărăciei extreme

winkleriuliuDeputatul european Iuliu Winkler (UDMR, PPE) s-a alăturat campaniei „One Vote 2014″ inițiată de Fundația ONE, semnând, miercuri, la Strasbourg manifestul de susținere a luptei împotriva sărăciei extreme.
Iuliu Winkler s-a declarat plăcut impresionat de energia și efortul depus de tinerii voluntari ai Fundației ONE, grupați în” ONE Youth Ambassadors”, implicați în strângerea de semnături la nivelul Parlamentului European. „Este reconfortant să vezi entuziasmul acestor tineri europeni care cred în principiile fundamentale ale Uniunii Europene. Ei sunt exponenții generației lovită din plin de efectele crizei economice. Noi, toți politicienii europeni, trebuie să nu uităm nici o clipă de această generație atunci când formulăm decizii sau continuăm politicile la nivelul Uniunii”, a afirmat deputatul european al UDMR.
„Diversificarea comerțului și asigurarea accesului cât mai larg la fluxurile comerciale globale a acelor regiuni de pe mapamond în care sărăcia extremă este o realitate de zi cu zi va fi la îndemâna parlamentarilor din Comisia de Comerț Internațional (INTA) a Parlamentului European. PPE sprijină deschiderea cât mai largă a sistemului comercial internațional și oferă prin aceasta o cale pentru eradicarea sărăciei extreme. Bineînțeles că nu vom face compromisuri în ceea ce privește aplicarea principiilor bunei guvernări, a valorilor democrației și drepturilor omului în țările partenere, eventual beneficiare de preferințe comerciale”, a mai spus Iuliu Winkler, care, în acest nou mandat, își va continua activitatea în INTA.
Prin campania „One Vote 2014” se cere Uniunii Europene să își onoreze promisiunile cu privire la sprijinirea luptei împotriva sărăciei extreme. Europa este, în continuare, cel mai mare donator din lume, ONG-urile europene fiind preocupate de eficiența cheltuirii fondurilor pe care UE le acordă statelor din lumea a treia.
Acțiunile Fundației ONE, fondată de Bill Gates și starul rock Bono, sunt recunoscute, la nivel internațional, pentru eficiența lor în lupta împotriva sărăciei extreme și a bolilor, în special a celor contagioase.
În luna martie, la Dublin, Bono s-a adresat Congresului PPE, mesajul său european și profund umanitarist fiind primit cu ropote de aplauze din partea delegaților prezenți.

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: