Prima pagină > EXCLUSIV TV > La Petroşani au început asfaltările pe Maleia

La Petroşani au început asfaltările pe Maleia

După ce au fost finalizate lucrările de introducere a canalizării pe strada Maleia, administraţia locală din Petroşani a decis să demareze şi proiectul privind asfaltarea acestei porţiuni din DN7A, care se află în administrarea Primăriei din Petroşani.

Zilele trecute, au fost aduse aici şi utilajele cu care se va turna un covor de asfalt pe strada Maleia, pe porţiunea de drum cuprinsă între sediul Insemex Petroşani şi intersecţia spre Jieţ, respectiv spre zona turistică Parâng. “Vorbim despre un drum care necesita reparaţii capitale, despre un drum pe care am promis că-l vom avea în vedere la execuţia lucrărilor de infrastructură publică locală în acest an. Aşa cum se poate vedea, am început deja lucrările de asfaltare la acest drum, chiar dacă starea vremii ne-a pus probleme în acest sens, şi sper ca cel târziu lşa jumătatea lunii august, să finalizăm asfaltările pe Maleia, astfel încât şi pe acest drum să se poată circula în condiţiile cele mai bune”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru că această arteră rutieră asigură şi accesul spre Parâng, eforturilor autorităţilor administraţiei locale de a moderniza cel mai important drum de interes turistic din Petroşani li se vor adăuga cele ale autorităţilor judeţene, care au alocat 3,6 milioane de lei pentru continuarea modernizării drumnului de acces în staţiunea Parâng, de la Cabana Rusu până sus, în satul de vacanţă.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: