Prima pagină > EXCLUSIV TV > Pamfletul lui Gîscă – Festivalul de Toamnă

Pamfletul lui Gîscă – Festivalul de Toamnă

gascaÎn orașul nostru a avut loc weekend-ul trecut cel de-al eNşpelea Festival de Toamnă, motiv pentru care s-au organizat mai multe concursuri şi serbări. La această risipă de bani a participat şi corespondentul nostru special, Scriicel Jurnărel, care ne-a adus la cunoştiinţă cele mai importante ştiri.

Potrivit jurnalistului nostru, ziua de vineri a debutat cu un concurs de înjurături în stil colectiv, la care au participat membrii partidelor politice din oraş, câştigătorul de acest an fiind tot acelaşi ca şi în ultimi zece, liderul opoziţiei locale, care a avut la el cele mai frumoase şi expresive injurii, oferindu-le din toată inima primarului şi colaboratorilor săi. În jurul prânzului s-a pornit ploaia, iar petrecerea a fost întreruptă. Spre seară s-au organizat câteva hore ale foamei, la care au participat echipe de boschetari din toate cartierele oraşului. Horele s-au purtat în jurul tomberoanelor aşezate în parc, care erau pline cu resturi de mici, virşli, cartofi prăjiţi şi hamsi cu usturoi. Nu s-a acordat nici un premiu la acest concurs, deoarece echipele de boschetari nu au respectat condiţiile de participare: au adunat bidoane de plastic în loc de resturi alimentare.

În cea de-a doua zi a festivalului s-a pregătit un concert, care s-a ţinut în aer liber, cu toate
că ploua din greu, deoarece pe timpul nopţii scena metalică acoperită a fost furată şi dusă la
fier vechi. Poliţia investighează cazul şi nu ne dă mai multe amănunte. Pe surse ale unor surse din interiorul surselor din Poliţie am aflat că suspectul principal în cazul acestui furt este…hoţul.

Duminică, festivităţile au continuat cu slujba religioasă, la care s-au strâns numeroase colecte în numele Tatălui-ş.a.m.d. şi s-au împărţit pomeni către pomanagii, urmând ca după-amiază să se organizeze nelipsita Gală Culturală anuală. Şi la această ediţie, după cum era de aşteptat, premiul întâi pentru creaţie şi originalitate i-a revenit domnului primar al oraşului, Hărnicel Minciunel, care a participat în concurs cu poezia intitulată Sinceritate.

Scriicel Jurnărel ne-a trimis la redacţie versurile poeziei, iar noi le vom publica în numărul
de astăzi al ziarului Glasul Muţilor:

Sinceritate
AUTOR: scrisă de mine, io, primarul

Eu sunt mare,
Tu eşti mic.
Eu am totul,
Tu nimic.
Tu îmi dai,
Iar eu îţi iau,
Tu îmi ceri,
Dar eu nu-ţi dau !

Seara s-a încheiat cu un veritabil foc de artificii în urma căruia medicii din oraş au avut mult de lucru, primind întreaga noapte în Urgenţă persoane rămase cu gâtul înţepenit de la atâta privit în sus. Stând de vorbă cu câţiva dintre pacienţi, aceştia i-au mărturisit reporterului nostru că a meritat să le înţepenească gâtul privind focul de artificii, deoarece, se jurau ei, în lumina exploziilor de pe Cer au observat la un moment dat un chip de bătrânel simpatic, cu barba albă şi părul lung.
(Articolul este un Pamflet şi trebuie tratat ca atare!)

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: