Prima pagină > EXCLUSIV TV > Sindicatul MUNTELE a cerut demisia conducerii de la Complexul Energetic Hunedoara

Sindicatul MUNTELE a cerut demisia conducerii de la Complexul Energetic Hunedoara

Biroul Executiv al Sindicatului Muntele a cerut, astăzi – 31.07.2014, în cadrul unei conferinţe de presă, demisia echipei manageriale de la Complexul Energetic Hunedoara.

“Demisia este la îndemâna lor. Noi o solicităm ca pe un act de onoare. Această cerere nu e un moft al Sindicatului Muntele, ci ar trebui să reprezinte pentru ei o asumare a situaţiei spre care au condus Complexul Energetic Hunedoara. Să nu întreprinzi nicio măsură paralelă pentru creşterea veniturilor CEH e o dovadă de slab management. Oricine poate să reducă pierderile prin tăierea unor drepturi ale angajaţilor sau prin programe de restructurare. CEH nu îşi mai permite această situaţie. Zilnic, cresc alarmant pierderile şi asta înseamnă, inevitabil, insolvenţă”, a declarat Petre Nica, preşedintele Sindicatului Muntele.

Sindicaliştii spun că actuala echipă managerială nu fructifică nici măcar drepturile existente în legislaţia actuală.

“Nu e suficient să trimiţi adrese la ministere sau la autorităţile naţionale. Trebuie să îţi susţii demersurile. Să fii acolo, să aduci argumente, clarificări şi să rezolvi problema. Departamentul pentru Energie susţine rămânerea CEH pe piaţa energetică. Atunci problema e la noi, nu?”, a mai precizat Petre Nica.

„Problema cea mai stringentă este vânzarea de energie electrică la un preț real de cost. Am aflat și noi de curând că există o HG 138 din 2013 care prevede încă din 15 aprilie 2013 pentru Termocentrala Mintia un acces garantat de 200 de MW în sistem la un preț real de cost. La articolul 4 mai avem asigurată rezerva terţiară lentă de 400 de MW. Mai trebuie doar respectată această hotărâre de Guvern care coroborată cu Legea 123 din 2012, Legea Energiei Electrice, unde statul român are posibilitatea să își organizeze cam vrea 15 la sută din producția de energie electrică pe bază de combustibili indigeni.Solicităm administrației atât locale, cât și centrale să ne dea și nouă un răspuns, de ce această hotărâre de Guvern nu este respectată”, a declarat Cristian Iştoc, vicepreşedintele Sindicatului Muntele.

La conferinţa de presă organizată, astăzi – 31 iulie 2014, la sediul CEH nu au participat cei doi directori ai societăţii – Aurel Niculescu şi Nicolae Drăgoi, invitaţi la această întâlnire cu reprezentanţii mass-media.

Biroul Executiv de la Sindicatul Muntele, prezent la conferinţa de presă:
Petre Nica – preşedinte
Darius Câmpean – prim-vicepreşedinte executiv
Ion Ciobotaru – secretar general
Cristian Iştoc –vicepreşedinte
Tiberiu Cozma – vicepreşedinte
Alin Sân –vicepreşedinte
Robert Pavăl –vicepreşedinte
Victor Parîia – vicepreşedinte

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: