Prima pagină > EXCLUSIV TV > Primăria Petroşani alocă bani pentru modernizarea secţiei de pediatrie a Spitalului de Urgenţă

Primăria Petroşani alocă bani pentru modernizarea secţiei de pediatrie a Spitalului de Urgenţă

DSC042541În aşteptarea banilor pentru demarea proiectului privind reabilitarea şi modernizarea Spitalului de Urgenţă din Petroşani, sarcina de a interveni cu mici reparaţii şi iginienizări la secţiile Spitalului de Urgenţă din Petroşani cade tot în sarcina autorităţilor locale. Consecvent în promisiunile sale făcute cetăţenilor din Petroşani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi consideră că, atunci când vine vorba despre Spital, orice efort financiar acordat pentru susţinerea activităţii medicale, este unul pe deplin justificat.

Tocmai acest principiu este cel care l-a determinat pe primarul municipiului Petroşani să propună Consiliului local, la rectificarea bugetară din această lună, să suplimenteze bugetul acordat Spitalului de Urgenţă din Petroşani cu suma de aproximativ un 100.000 de lei. “Aceşti bani vor fi utilizaţi pentru efectuarea unor reparaţii şi igienizări la Secţia de pediatrie a Spitalului de Urgenţă. Am discutat cu domnul director Vasilescu şi împreună am convenit că aceşti bani sunt bineveniţi pentru a corecta problemele de infrastructură care există la această importantă secţie de specialitate din spital”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul municipiului Petroşani apreciază că, odată cu demararea proiectului european privind modernizarea unităţii medicale, toate secţiile vor beneficia de reabilitarea şi dotările necesare, dar până când autorităţile de la Bucureşti vor debloca fondurile necesare, spitalul trebuie susţinut pentru a face acele investiţii absolut necesare care să asigure un standard corespunzător al serviciilor medicale.

Directorul unităţii medicale de la Petroşani, dr. Alin Vasilescu se declară mulţumit de felul în care autorităţile locale înţeleg să suţină Spitalul şi spune că banii primiţi pentru secţia de pediatrie vor fi utilizaţi pentru reabilitarea grupurilor sanitare, a caloriferelor, a uşilor şi a acoperişului.

Luminiţa ANDRONACHE-VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: