Prima pagină > EXCLUSIV TV > Senatorul Vochiţoiu vrea să adune un milion de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie. Succesul acţiunii i-ar putea aduce un post de ministru delegat !

Senatorul Vochiţoiu vrea să adune un milion de semnături pentru candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie. Succesul acţiunii i-ar putea aduce un post de ministru delegat !

IMG_1589În urmă cu ceva vreme, senatorul Haralambie Vochiţoiu îşi anunţa public intenţia de a strânge un milion de voturi pentru susţinerea candidaturii la Preşedinţia României a “ciocoiului” Victor Ponta, redevenit între timp partenerul său politic.

Nu ştim dacă acţiunea lui Vochiţoiu s-a finalizat deja cu succes, dar vestea potrivit căruia, în cursul acestei săptămâni, Vochiţoiu ar urma să fie numit ministru delegat în cadrul Cabinetului Ponta, pare să confirme acest lucru. Potrivit unor surse (credibile !) din mediul politic al Văii Jiului, senatorul Haralambie Vochiţoiu ar urma să fie investit, în perioada imediat următoare, în funcţia de ministru delegat pentru dialog social, în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Aflat în conediu cu familia, senatorul Vochiţoiu nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ştire, declarând reporterilor de la cotidianul local “Cronica Văii Jiului” că nu se cade să se laude singur.

Deşi a intrat în Parlament ca senator al PPDD şi este în prezent membru al UNPR, Haralambie Vochiţoiu este cunoscut ca fiind un apropiat al liderului PSD Victor Ponta, încă de pe vremea când defilau împreună în campaniile electorale ale PSD, Vochiţoiu în calitate de preşedinte al PSD Petroşani şi Ponta în calitate de lider al tineretului social-democrat şi deputat de Gorj. De asemenea, este cunoscut interesul lui Vochiţoiu pentru funcţiile de conducere din domeniul sectorului social, acesta îndeplinind, de-a lungul anilor diverse responsabilităţi în cadrul Direcţiei Judeţene de Muncă şi Solidaritate Socială şi în cadrul altor structuri ale Ministerului Muncii. Rămâne de văzut acum dacă Vochiţoiu va mai urca încă o treaptă în controversata sa carieră politică.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. De legat, da!
    5 septembrie 2014 la 8:40 am

    Adevarul este ca pana la urma de legat tot va fi legat Vochitoiu. nebun de legat deja este. dar va fi legat si la maini pentru furturile pe care le-a facut. cat despre ministru delegat poate o sa ajunga ministru de legat pentru ca ciclul natural in politica este parlamentar-ministru-puscarias. sa fie cu noroc!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: