Prima pagină > EXCLUSIV TV > Susţinerea dezvoltării turismului, prioritatea nr. 1 pentru administraţia de la Petroşani

Susţinerea dezvoltării turismului, prioritatea nr. 1 pentru administraţia de la Petroşani

DSC06655Ambiţiosul proiect al dezvoltării domeniului schiabil din staţiunea turistică Parâng, asumat de primarul Tiberiu Iacob Ridzi, rămâne în continuare prioritatea nr.1 de pe agenda edilului din Petroşani. Chiar dacă, în lipsa finanţării corespunzătoare de la bugetul de stat, lucrurile evoluează ceva mai greu, şi în acest an se vor face câţiva paşi importanţi înainte în derularea acestui proiect.

Spre exemplu, cu banii obţinuţi dintr-uin credit contractat de Primăria Petroşani se toarnă asfalt pe porţiunea de acces spre Parâng care aparţine municipalităţii, iar Consiliul judeţean promite că va face investiţii similare în porţiunea de drum aflată în responsabilitatea sa. Tot cu banii din creditul obţinut de municipalitate va fi pus în funcţiune noul telescaun TS 3 care va asigura un acces mai facil spre domeniul schiabil. Pentru a nu risca o dezvoltare haotică a construcţiilor în zona montană, Primăria Petroşani a sistat acordarea de noi terenuri pentru construcţii. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi spune că, firesc este ca investitorii care doresc să construiască spaţii de cazare pentru turişti să facă acest lucru în oraş, cum se întâmplă în toate staţiunile civilizate din Europa.

O altă veste bună este legată de faptul că, de curând, municipalitatea din Petroşani a semnat contractul de finanţare pe fonduri europene a amenajării unui modern centru de informare turistică în municipiul Petroşani. Acesta va fi situat în centru, aproape de gară şi de drumul european care trece prin Petroşani. Aici se vor asigura servicii de informare şi promovare turistică, dar şi servicii de booking pentru capacităţile de cazare existente.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: