Prima pagină > EXCLUSIV TV > Zilele oraşului Uricani, un nou succes al sărbătorii dedicate comunităţii locale din Uricani

Zilele oraşului Uricani, un nou succes al sărbătorii dedicate comunităţii locale din Uricani

locul 2 echipa old starsŞi la ediţia din acest an, “Zilele oraşului Uricani” nu s-au rezumat numai la 3 zile de concerte, ci la mai bine de o săptămână în care uricănenii, cu mic, cu mare, au fost cuprinşi în derularea numeroaselor activităţi sportive şi culturale organizate de Primăria oraşului Uricani.

Ca de fiecare dată, de o atenţie aparte din partea cetăţenilor s-a bucurat campionatul de fotbal, ale cărui meciuri au început încă de la începutul lunii august. Sute de uricăneni s-au înscris în această competiţie, formând echipe denumite “sui generis” Moldova Nouă, Ştiinţa, Sindicatul Huila, Rangers, Old Stars, Sizzling Shot, Portocala mecanică ş.a.m.d. După un campionat viu disputat şi extrem de apreciat, cei mai buni fotbalişti amatori ai Uricaniului s-au dovedit a fi minerii de la echipa Sindicatul Huila, care şi-au adjudecat trofeul şi premiul oferit de administraţia locală, întrecându-i în finală pe cei de la echipa Old Stars.

Dincolo de sport, aşa cum se întâmplă de câţiva ani buni la Uricani, concertele puse în scenă de administraţia locală cu sprijinul firmei de impresariat a lui Ionuţ Drăgotesc, au atras mii de oameni, din Uricani şi nu numai, dornici nu doar să-i urmărească pe artiştii îndrăgiţi invitaţi anul acesta la “Zilele oraşului Uricani”, ci şi să se bucure din plin de atmosfera de spectacol instalată, preţ de trei zile, în week-end, la Uricani.

Iubitorii de folclor au avut bucuria să-i aplaude la scenă deschisă pe îndrăgiţii rapsozi Victoriţa Lăcătuşu, Norica Haţegan, Angelica Flutur, Constantin Enceanu şi Nicu Paleru, aşa cum au avut ocazia să întindă hora pe ritmurile frumoaselor melodii populare ale momârlanului Cornel Todea, fiu al Uricaniului, unul dintre cei mai îndrăgiţi reprezentanţi ai cântecului folcloric din judeţul nostru.

Pentru iubitorii muzicii uşoare şi, în mod special, pentru tineret, organizatorii au conceput un program pe gustul publicului, din cadrul căruia nu au lipsit, alături de Sidonia Doica, Mădălina Străuneanu sau formaţiile Forever şi Gipsy Casual, nume sonore ale muzicii pop-dance din România, precum Alessia, Shift sau Grasu XXL ori concertul disco susţinut de DJ Florin.

Ultima zi dedicată uricănenilor, i-a avut în centrul atenţiei chiar pe cei mai talentaţi dintre locuitorii acestui oraş. Ansamblul Casei de Cultură din Uricani, Ionel Marţincu, Antonela Dumitrescu şi taraful său, Lenuţa Ciută, Adrei Calotă şi taraful fiind doar câţiva dintre uricănenii care au făcut spectacol pentru concitadinii lor. Acestora li s-au adăugat şi alţi invitaţi precum trupa Antisocial, Sorinel de la Piteşti sau formaţia rock Strings din Vulcan, care au încheiat seria concertelor unei noi ediţii de succes a “Zilelor oraşului Uricani”, pentru care toţi cei implicaţi merită aprecieri sincere şi felicitări pe măsură.

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: