Prima pagină > EXCLUSIV TV > COSTEL AVRAM: „Apa curentă va ajunge şi în casele petrilenilor din zona Măliviş”

COSTEL AVRAM: „Apa curentă va ajunge şi în casele petrilenilor din zona Măliviş”

DSC04059Locuitori celor peste 20 de case aflate într-o altă zonă mărginaşă de pe raza oraşului Petrila, cunoscută sub numele de Măliviş, vor avea de anul viitor apă curentă în locuinţe. Promisiunea vine din partea directorului general al Apa Sef v Valea Jiului, Costel Avram, care a reuşit să găsească resursele financiare necesare pentru rezolvarea acestei probleme.

Oamenii din Măliviş au bătut ani de-a rândul la uşa Primăriei din Petrila, solicitând rezolvarea acestei probleme, dar în ciuda promisiunilor repetate ale primarului Ilie Păducel, nu s-a făcut niciodată nimic în acest sens.

Pentru directorul general al Apa Serv Valea Jiului, problema ridicată de cetăţenii din Măliviş este cât se poate de corectă şi tocmai de aceea Avram a căutat să găsească o soluţie pentru ca şi aceşti oameni din Petrila să beneficieze de o utilitate publică – apa potabilă – demnă de secolul în care trăim. „Am aflat de problema oamenilor din Măliviş în cadrul uneia din audienţele de la Apa Serv. Am fost la faţa locului şi le-am promis oamenilor că, imediat ce voi găsi o soluţie ca să facem acele investiţii care sunt necesare acolo, nu voi ezita să fac acest lucru. Acum, sunt în măsura să le dau celor din Măliviş certitudinea, nu doar promisiunea, că anul viitor vor avea apă curentă”, a declarat Costel Avram.

Directorul operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului spune că banii necesari pentru a putea realiza investiţia care se impune la cele peste 20 de case de la marginea Petrilei, provin din economiile financiare care au fost realizate la execuţia proiectului european de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare. „Prin buna gospodărire a resurselor financiare pe care le avem de la Uniunea Europeană pentru proiectul nostru privind extinderea şi modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, am rămas cu ceva bani pe care finanţatorul ne-a permis să-i putem utiliza în realizarea unor investiţii suplimentare. Una din aceste investiţii este cea pe care am decis să o facem la Petrila, pentru locuitorii din Măliviş, care vor avea apă potabilă începând de anul viitor. Garantat 100% !”, mai spune Avram.

Pentru a realiza această investiţie, în zonă vor fi realizate 3 reţele de aducţiune a apei, a căror lungime este de peste 2,5 km.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: