Prima pagină > EXCLUSIV TV > Sindicatul de la Apa Serv critică demagogia senatorului Vochiţoiu pe tema preţului apei în Valea Jiului

Sindicatul de la Apa Serv critică demagogia senatorului Vochiţoiu pe tema preţului apei în Valea Jiului

Comunica de presa

Sindicatul salariaţilor Apa Serv Valea Jiului a luat act de declaraţiile făcute de senatorul Haralambie Vochiţoiu pe marginea activităţii din cadrul societăţii noastre. Membrii organizaţiei noastre sindicale se declară indignaţi de acuzaţiile nedrepte şi incorecte vehiculate de senatorul Vochiţoiu, considerându-le populiste şi lispite de orice temei.

Vrem să aducem la cunoştinţa opiniei publice faptul că, de-a lungul vremii, cei peste 500 de salariaţi ai Apa Serv Valea Jiului au făcut eforturi deosebite pentru a creşte calitatea serviciilor prestate populaţiei. În tot acest timp, deşi avem şi noi familii şi copii de crescut, am înţeles întotdeauna că trăim într-o zonă specială şi ne-am exprimat solidaritatea cu cetăţenii Văii Jiului, dându-ne acordul ca preţul apei în Valea Jiului să nu crească. Chiar dacă, în acest fel, nici salariile noastre nu au crescut considerăm că indexarea este necesară.

Am apreciat şi apreciem, în acest context, eforturile pe care actuala echipă managerială condusă de domnul Costel Avram le-a făcut pentru a putea, pe de o parte, să asigure funcţionarea în condiţii optime a societăţii, efectuarea de investiţii şi asigurarea unui ritm de permanentă creştere a calităţii serviciilor prestate de Apa Serv şi, pe de altă parte, responsabilitatea şi seriozitatea cu care au fost abordate problemele salariaţilor noştri.

Sigur că şi noi, ca locuitori ai Văii Jiului cu salarii modeste, ne dorim ca facturile pentru utilităţi să nu crească. Dar, cunoscând situaţia reală a socioetăţii Apa Serv, nici nu putem fi de acord cu poziţia populistă a domnului Vochiţoiu, care recidivează pe marginea acestui subiect, fără a oferi, în mod real şi o soluţie. Dacă ar fi dorit cu adevărat să acţioneze în sprijinul cetăţenilor Văii Jiului, domnul Vochiţoiu ar fi răspuns invitaţiei Apa Serv Valea Jiului şi ar fi susţinut prin lege subvenţionarea preţului la apă pentru populaţia cu venituri reduse, aşa cum a promis în mai toate campaniile electorale în care a fost angrenat în ultimii ani. Credem că nu este de ajuns doar să te baţi cu pumnul în piept în faţa ziariştilor, ci dacă vrei să ajuţi cu adevărat, trebuie să acţionezi ca atare. Ceea ce, după cum se vede, domnul senator Vochiţoiu nu se străduieşte să facă, deşi se autointitulează senator al poporului.

Noi, salariaţii Apa Serv Valea Jiului, asigurăm populaţia şi beneficiarii noştri că indexarea cu rata inflaţiei a preţului pentru apa potabilă pe care o asigurăm non-stop cetăţenilor (fiind printre puţinele firme din România care reuşesc o astfel de performanţă) nu face altceva decât să ne asigure în continuare garanţia locurilor noastre de muncă şi garanţia continuităţii, sub bune auspicii a activităţii SC Apa Serv Valea Jiului.

În ceea ce-l priveşte pe domnul senator Vochiţoiu, credem că nu prin declaraţii populiste poate obţine voturile pe care le-a promis partenerilor săi politici, ci prin sprinjinul direct acordat oamenilor, inclusiv nouă, celor peste 500 de familii care ne asigurăm existenţa din funcţionarea acestui agent economic.

SINDICATUL LIBER INDEPENDENT AL APA SERV VALEA JIULUI
Preşedinte,
Florin IGNAT

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !