Prima pagină > EXCLUSIV TV > Social democraţii din Valea Jiului se reorganizează în vederea abordării campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie

Social democraţii din Valea Jiului se reorganizează în vederea abordării campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie

10592918_10152374880152685_7798771897523383884_nÎn perspectiva alegerilor prezindeţiale din această toamnă, organizaţiile PSD din judeţul Hunedoara au decis să reevalueze activitatea tuturor organizaţiilor politice componente, pentru a vedea care este starea de spirit a membrilor acestora şi pentru a stabili, pe cale de consecinţă, o strategie comună de abordare a campaniei electorale privind susţinerea lui Victor Ponta la funcţia supremă în stat.

La sfârşitul săptămânii trecute au avut loc, în acest sens, conferinţe şi adunări generale ale organizaţiilor PSD în aproape toate localităţile din Valea Jiului. La întâlnirea cu activul PSD de la Petroşani, Aninoasa, Lupeni şi Uricani au participat, printre alţi lideri social-democraţi din judeţul Hunedoara, preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor, deputatul Natalia Intotero (liderul organizaţiei de femei) şi Dacian Ciodaru (liderul organizaţiei de tineret).

În mod evident, aşa cum demonstrează şi imaginile alăturate, cea mai reuşită “şedinţă de partid” a avut loc la Uricani, unde preşedintele social-democraţilor din localitate, primarul Dănuţ Buhăescu a fost nevoit să deruleze lucrările Adunării Generale a Organizaţiei PSD Uricani în sala mare a Casei de cultură din localitate, pentru ca toţi cei care au dorit să participe la acest eveniment politic, să o poată face.

“Uricaniul demonstrează încă o dată, aşa cum sunt convins că o va face şi la alegerile prezidenţiale, că rămâne un important fief al social-democraţiei nu doar la nivelul Văii Jiului, ci din întreaga ţară. Uricănenii îl vor susţine pe Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României”, a declarat Dănuţ Buhăecu, preşedintele PSD Uricani.

Tiberiu VINŢAN

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: