Prima pagină > EXCLUSIV TV > Duminică au loc serbările naţionale de la Ţebea

Duminică au loc serbările naţionale de la Ţebea

DIGITAL CAMERADuminică, 07 septembrie 2014, se vor desfăşura „Serbările Naţionale – Ţebea 2014”, închinate memoriei lui Avram Iancu. Ceremonialul public va avea loc la Complexul Istoric din localitatea Ţebea, comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara, începând cu ora 11.00 şi va cuprinde:

· decorarea drapelului de luptă
· slujba religioasă de pomenire
· ceremonia depunerii de coroane
· evocare istorică şi mesajele autorităţilor

În vederea bunei desfăşurări a manifestării, în data de 07 septembrie, accesul publicului pe platoul destinat ceremonialului se va realiza doar pe poarta nr. 2 (situată în imediata apropiere a căminului cultural). Totodată în acest spaţiu, se interzice accesul cu drapele sau însemne ale partidelor politice. În timpul ceremonialului public, organizatorii recomandă un comportament decent, zgomotele puternice (imnuri, lozinci) afectând caracterul comemorativ al manifestării.

Având în vedere manifestările organizate pe data de 07 septembrie 2013 cu prilejul Serbărilor Naţionale de la Ţebea traficul rutier se va închide pe DN 76 km 38+500 – 38+600, în intervalele orare 11:00-11:15 şi 14:00-14:30. Închiderea circulaţiei este necesară pentru formarea gărzii de onoare, prezentarea onorului militar şi defilarea gărzii de onoare. Menționăm faptul că situația din teren nu permite devierea circulaţiei pe rute ocolitoare. Pentru autovehiculele cu masa totală de 3,5 tone există o rută alternativă, aceasta fiind Țebea – Vorța – Ilia, cu ieșire în DN 7 Deva – Arad.

Pe perioada restricţiei de circulaţie se va asigura doar deplasarea autovehiculelor destinate intervenţiilor de urgenţă, respectiv Ambulanţa, SMURD, ISU, Jandarmi, Poliţie, SRI.

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: