Prima pagină > EXCLUSIV TV > Lucrările artistice inspirate de tabăra de creaţie “Ianza Art” de la Petroşani prind contur

Lucrările artistice inspirate de tabăra de creaţie “Ianza Art” de la Petroşani prind contur

10678658_10204859333392828_3260987040411743233_nCâteva trunchiuri de fag puse la dispoziţie de către omul de afaceri Emil Părău şi alese “pe sprânceană”, după criterii numai de ei ştiute, de către artiştii prezenţi în tabăra de creaţie “Ianza Art” de la Petroşani se transformă, pe zi ce trece în viitoarele lucrări artistice care vor înobila diferite zone publice ale acestui oraş.

Lucrările se conturează pe zi ce trece – chiar sub ochii celor curioşi veniţi în Parcul central “Carol Schreter” să vadă cum se naşte o operă de artă – inspirate de talentul artiştilor invitaţi anul acesta în inedita tabără de creaţie organizată de Fundaţia “Ianza Art Inter-Cultural”. În ultimele 10 zile, artiştii au lucrat cu spor, în ciuda vremii neprielnice şi a temperaturilor nepotrivite pentru astfel de experimente artistice, animaţi însă de dorinţa de a-şi pune amprenta pe lucrările care vor da o nouă identitate diverselor locaţii publice ale Petroşaniului.

În paralel, în atelierele de creaţie de la Petroşani, pictorii participanţi la tabăra de creaţie de la Petroşani înobilează pânzele care vor face deliciul iubitorilor de artă la vernisajul ediţiei din acest an a taberei de creaţie “Ianza Art” de la Petroşani, eveniment care va avea loc joi, 11 septembrie 2014, începând cu ora 18,00 la galeria de artă “Ianza” din Petroşani (vizavi de sediul CEH).

Cum graţie minunilor erei digitale, fiecare etapă a taberei de creaţie se derulează “live”, lăsăm şi noi imaginile să vorbească.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: