Prima pagină > EXCLUSIV TV > Promovarea programului european Regio aduce Valea Jiului în atenţia României prin imaginea noului Ambulatoriu al Spitalului de Urgenţă din Petroşani

Promovarea programului european Regio aduce Valea Jiului în atenţia României prin imaginea noului Ambulatoriu al Spitalului de Urgenţă din Petroşani

mqdefaultUnul dintre cele mai reuşite proiecte de promovare a investiţiilor realizate în România graţie programului de finanţare europeană Regio, este vorba despre filmul “Călător prin lumea Regio” aduce în prim-plan, odată cu promovarea pe situl dedicat acestor proiecte, precum şi la posturile naţionale de televiziune, şi o nouă imagine a municipiului Petroşani.

Unul din episoadele acestui film de prezentare – dat publicităţii din data de 1 septembrie 2014 – ni-l prezintă pe apreciatul actor Victor Rebengiuc, aflat în rolul călătorului prin lumea Regio, încântat de imaginea noului Ambulatoriu de specialitate al Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Astfel, în scenariul scurt-metrajului, Victor Rebengiuc face o escală la Petroşani pentru un consult medical, arătându-se impresionat de imaginea noului Ambulatoriu de specialitate al Spitalului de Urgenţă. Actorul se întreabă chiar dacă acesta e o clădire nouă sau una excelent renovată. Aceleaşi priviri admiratoare îl însoţesc şi pe holurile Ambulatoriului până la întâlnirea din cabinetul de specialitate ORL cu medicul Laurenţia Slezer, în faţa căreia Victor Rebengiuc se declară surprins şi de calitatea aparaturii medicale de ultimă generaţie din acest cabinet.

Filmul prezintă, preţ de 3 minute şi o parte a celorlalte cabinete de specialitate din cadrul Ambulatoriului modernizat şi echipat cu aparatură de ultimă generaţie, dar şi câteva consideraţii din partea unui pacient, nimeni altul decât actriţa Amelia Toaxen de la Teatrul “I.D. Sîrbu” din Petroşani (interpreta rolului Ofeliei din piesa de succes a sezonului trecut de la teatrul din Petroşani, “Hamlet”). În film apare şi directorului Spitalului de Urgenţă din Petroşani, dr. Alin Vasilescu, vorbind despre importanţa acestei investiţii “Regio” pentru comunitatea locală din Valea Jiului.

Filmul “Călător prin lumea Regio”, regizat de Millo Simulov, este un film cu „poveşti” adevărate despre proiecte finanţate prin Regio-Programul Operaţional Regional 2007-2013. Un film despre speranţe, planuri, griji şi, în final, multă bucurie: primul film interactiv despre impactul unui program operaţional românesc a fost lansat pe 25 iunie, la Forumul Comunicatorilor Regio, ediţia 2014. Sute de ore de postproducţie, nenumărate soluţii creative pentru problemele apărute pe parcurs, un montaj de bijutier, un fundal muzical excepţional… Cu alte cuvinte, un film de 130 de minute, al cărui motto este “Din zori până-n seară, dezvoltăm o ţară”, un film în care poţi oricând să deschizi o uşă din viitor spre trecut, ca să vezi cum ar fi fost dacă n-ar fi fost, sau spre o „poveste” din cele 14, din orice domeniu al vieţii: „În oraş”, „La drum”, „Pentru oameni”, „În afaceri”, „În vacanţă”…

Luminiţa ANDRONACHE VINŢAN

Povestea Regio în 14 proiecte, finanţate prin 5 axe prioritare o puteţi urmării online, pe site-ul Inforegio http://calatorprinlumearegio.inforegio.ro sau în pagina de Facebook a programului https://www.facebook.com/inforegio.ro.

Puteţi, de asemenea, viziona filmul dedicat Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă din Petroşani, aici:

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. jokero
    15 septembrie 2014 la 1:11 am

    Cred ca acolo o sa ajung cu nervi te duci sa te angajezi ei proba practica admis si la doctor daca nu vezi o litera, doua nu te mai angajeaza daca nu muncesti esti lenesi unde gasesti nu te plateste nu faci fata cu naveta.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: