Prima pagină > EXCLUSIV TV > Vulcanul pregăteşte cu maximă responsabilitate începerea noului an şcolar

Vulcanul pregăteşte cu maximă responsabilitate începerea noului an şcolar

ileÎn perspectiva începerii noului an şcolar 2014-2015, în toate unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Vulcan au fost efectuate, în ultimele săptămâni, lucrările necesare de reparaţii şi ingienizare, astfel încât, potrivit asigurărilor pe care le dau reprezentanţii autorităţilor publice locale, şcoala poate începe fără probleme.

Primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile apreciază că în toate unităţile de învăţământ din Vulcan, atît spaţiul cât şi calitatea corpului profesoral sunt elemente care pot asigura derularea procesului de învăţământ la cele mai exigente cote de calitate. În acest sens, primarul Ile invită, în mod special, locuitorii din zona Paroşeni să-şi aducă copiii la unitatea de învăţământ şcolar şi gimnazial din zonă, respectiv la Şcoala generală nr. 3. “Această şcoală este la fel de frumoasă şi de bine dotată ca şi celelalte şcoli generale din oraşul nostru, iar corpul profesoral are o pregătire foarte bună, echivalentă cu cea a dascălilor de la celelalte şcoli din oraş. Invit părinţii din zonă să nu evite această şcoală şi să aducă aici copiii pentru clasele I-VIII, evitând astfel un efort inutil al acestora, generat de naveta în oraş”, spune Gheorghe Ile.

În altă ordine de idei, edilul vulcănean apreciază că deşi proiectul de reabilitare şi modernizare a Colegiului “Mihai Viteazu” pe fonduri europene se află în plină derulare, lucrările nu vor fi finalizate până la data de 15 septembrie. “Cu toate acestea – precizează primarul Ile – nu vor fi afectate orele de curs de la liceu, pentru că toate lucrările care ţin de interioare au fost finalizate, rămânând în execuţie doar cele care ţin de exteriorul clădirilor din complexul educaţional şi modernizarea sălii de sport”. Primarul Vulcanului spune că, în primul semestru al noului an de învăţământ, orele de educaţie fizică şi sport de la Colegiul “Mihai Viteazu” vor avea loc fie pe terenul de sport din curtea liceului, fie la una din celelalte săli de sport de pe raza municipiului Vulcan.

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. 14 septembrie 2014 la 11:45 pm

    Un an nou scolar plin de succese

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: