Prima pagină > EXCLUSIV TV > Petroşaniul marchează debutul noului an şcolar în Parcul Central “Carol Schreter”

Petroşaniul marchează debutul noului an şcolar în Parcul Central “Carol Schreter”

984208_667126863384362_8156942666173438096_nLuminiţa ANDRONACHE-VINŢAN
Deschiderea noului an şcolar a devenit o activitate importantă nu doar pentru miile de elevi şi sutele de profesori din municipiul Petroşani, ci şi pentru întreaga comunitate locală. Acesta este motivul pentru care primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi a decis, încă de acum câţiva ani, ca acest moment festiv al începerii unui nou an de învăţământ să fie marcat împreună, de toţi cei care, în calitate de profesori, elevi sau părinţi, trăiesc efervescenţa şi emoţia unică a acestui moment.

Tradiţia continuă şi în acest an când momentul festiv al începerii anului şcolar 2014-2015 va fi marcat în centrul municipiului Petroşani, mai exact în parcul Central “Carol Schreter”. Luni, 15 septembrie 2014, începând cu ora 10,00 în zona pagodei din parc, oficialităţile din municipiul Petroşani, cărora în mod cert li se vor adăuga o serie de personalităţi publice din mediul politic, academic, economic şi cultural al Petroşaniului, vor marca, cu importanţa cuvenită unui astfel de eveniment, momentul debutului noului an şcolar.

Pentru ca anul şcolar 2014-2015 să înceapă la Petroşani sub cele mai bune auspicii, autorităţile locale au dat concursul necesar tuturor unităţilor de învăţământ şcolar preuniversitar din acest oraş, în vederea efectuării reparaţiilor şi igienizărilor necesare, astfel încât toate grădiniţele, şcolile şi liceele din Petroşani sunt pregătite pentru startul noului an şcolar. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a dorit să se asigure că totul este în regulă şi, în acest scop, a organizat încă de acum o săptămână, o întâlnire de lucru la sediul Primăriei cu toţi directorii unităţilor de învăţământ din municipiul Petroşani.

“Sper ca anul şcolar 2014-2015” să le aducă tuturor celor dedicaţi în procesul de educaţie, fie ei elevi, profesori sau părinţi, cât mai multe satisfacţii. Fie ca acest nou an şcolar să încununeze eforturile noastre, ale tuturor şi să ne bucurăm pentru că avem posibilitatea de a creşte o generaţie demnă de marea familie europeană în care
ne-am integrat ! Spor la învăţătură şi succes în activitate !”, arată primarul Tiberiu Iacob Ridzi, în mesajul său de început de an şcolar, mesaj pe care vi-l prezentăm integral:

Dragi copii şi părinţi,
Stimaţi dascăli,

Fiecare început de an şcolar ne oferă prilejul de a privi, cu încredere şi speranţă, spre viitor. Şcoala, pe lângă celelalte componente ale societăţii – reprezintă punctul de plecare în viaţă pentru fiecare om. O vorbă înţeleaptã spune “Cine are carte, are parte!”.
De-a lungul timpului, s-a dovedit că lumina învăţăturii poate făuri destine şi reuşeşte să împlinească visurile oamenilor şi ale omenirii.
Am deosebita plăcere ca, la acest nou început de an şcolar, 2014-2015, în numele Consiliului Local, al Primăriei municipiului Petroşani şi al meu personal, să urez tuturor elevilor, dascălilor şi părinţilor ca, împreună, să se bucure de binefacerile învăţăturii, pentru a cizela oameni şi caractere, care să ducă mai departe tradiţia seculară a învăţământului românesc. Vă asigurăm, dragi elevi şi stimaţi dascăli, că Administraţia Publică Locală va acorda – şi în continuare – tot sprijinul necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului de învăţământ.
Fie ca acest nou an şcolar să încununeze eforturile noastre, ale tuturor şi să ne bucurăm pentru că avem posibilitatea de a creşte o generaţie demnă de marea familie europeană în care ne-am integrat ! Spor la învăţătură şi succes în activitate !
Tiberiu IACOB-RIDZI,
Primarul municipiului Petroşani

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: