Prima pagină > EXCLUSIV TV > Salvatorii din Valea Jiului au reprezentat România în competiţia mondială a salvatorilor mineri din Polonia

Salvatorii din Valea Jiului au reprezentat România în competiţia mondială a salvatorilor mineri din Polonia

echipa romanieie la concursul de salvare de la katowiceAsociaţia Naţională a Salvatori Mineri din România (ASMR) a participat, în perioada 9-13 septembrie, la cea de-a IX-a ediţie a Concursului Internaţional de Salvare Minieră. Pentru acest concurs, care reprezintă cel mai înalt etalon de pregătire al echipelor de salvatori mineri, asociaţia condusă de dr.ing. Artur George Găman (directorul general al INCD-INSEMEX ) a deplasat la Katowice (Polonia), două echipaje de salvatori, înscrise în probele competiţiei.

Unul dintre echipaje aparţine salvatorilor mineri din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, iar un al doilea echipaj aparţine salvatorilor de la minele componente Socieţii Naţionale pentru Închideri de Mine Valea Jiului.

Ambele echipe cu care ASMR a participat în concursul mondial de la Katowice, alături de echipaje similare din peste 40 de ţări ale lumii, au reuşit să finalizeze cu succes toate probele de concurs. Până la această oră, rezultatele finale ale celei de-a IX-a ediţii a Campionatului Mondial de Salvare Minieră, desfăşurat în Polonia, nu fuseseră încă publicate pe situl oficial al competiţiei: http://www.imrc2014.pl Asupra acestora vom reveni în ediţiile noastre viitoare.
Indiferent însă de rezultat, la un astfel de nivel de competitivitate, aşa cum preciza şi preşedintele Asociaţiei Române a Salvatorilor Mineri, Artur George Găman, “important este, în primul rând să poţi participa, să vezi cum lucrează alţii şi ce aparatură au în acest atât de important şi de complex domeniu al salvării miniere.” În plus, Găman crede că participarea la acest concurs reprezintă şi o formă de motivare a salvatorilor români, dar şi o excelentă oportunitate de a stabili noi contacte şi parteneriate cu salvatori mineri din întreaga lume.

Tiberiu VINŢAN

Reclame
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: