Prima pagină > EXCLUSIV TV > Succesul proiectului privind reabilitarea Ambulatoriului SUP este efectul muncii de echipă a funcţionarilor din Primăria Petroşani

Succesul proiectului privind reabilitarea Ambulatoriului SUP este efectul muncii de echipă a funcţionarilor din Primăria Petroşani

mqdefaultDeşi în clipul Regio care promovează la nivel naţional unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii realizate la Petroşani cu fonduri europene, adevărul este că în spatele imaginii actuale a Ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenţă din Petroşani stă activitatea meticuloasă şi responsabilă a unei adevărate echipe de profesionişti în domeniul absorbţiei de fonduri europene.

Acest amănunt a fost sesizat şi de către primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi care s-a simţit obligat să facă cuvenitele precizări. “În clipul prin care actorul Victor Rebengiuc prezintă ambulatoriul de specialitate de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani sunt prezentate mai ales informaţii de natură medicală”, arată primarul Petroşaniului. Dincolo de acest lucru însă, se cuvin readuse în atenţie şi câteva elemente legate de reuşita acestui proiect, cum ar fi cele care amintesc că este vorba despre un proiect realizat cu finanţare de la Uniunea Europeană, prin programul Regio, în valoare de peste 4 milioane Euro. Sau că este vorba despre cea mai mare investiţie cu fonduri europene realizată până acum în municipiul Petroşani. De precizat este şi faptul că accesul este gratuit la oricare dintre investigaţiile oferite de acest serviciu medical de specialitate, pentru orice pacient care este asigurat prin Casa de Sănătate sau că aici se poate oferi acum posibilitatea realizării unor investigaţii complexe, care scutesc pacienţii să mai facă deplasări la clinicile din oraşele mari ale ţării. Desigur, nu este de neglijat faptul că prestaţia medicală din Ambulatoriul de specialitate al SUP este una de certă calitate asumată de personalul instruit anume pentru acest serviciu.

Dincolo însă de toate aceste consideraţii, primarul Tiberiu Iacob Ridzi crede că se cuvin aprecieri similare tuturor celor care au făcut posibilă derularea cu succes a acestui proiect. “Deoarece succesul acestui proiect aparţine unei echipe manageriale și medicale importante, doresc să mulţumesc şi de această dată atât membrilor echipei care a asigurat managementul proiectului, cât şi conducerii Spitalului de Urgenţă Petroşani şi personalului medical care au contribuit la implementarea acestui proiect”, spune Tiberiu Iacob Ridzi.

Echipa de proiect a acestui obiectiv de investiţii realizat la Petroşani din fonduri europene a fost formată din Paulina Dragoş – Manager de proiect; Florica Maria Danciu – Asistent coordonator manager de proiect; Marian Popescu – Manager tehnic; Daniela Contea – Manager financiar; Responsabil financiar: Ortansa Lungu; Responsabil achiziţii: Mihaela Curelea; Expert juridic – Adrian Negoe; Responsabil juridic: Dorina Leucă; Responsabil promovare-comunicare: Georgeta Carmen Terteci – Popescu; Responsabil logistică – secretariat: Tinca Gina Săulescu. Tuturor, încă o dată, felicitări !

Tiberiu VINŢAN

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: