Prima pagină > EXCLUSIV TV > UVT confirmă şi în 2014 locul printre cele mai bune universităţi din lume

UVT confirmă şi în 2014 locul printre cele mai bune universităţi din lume

UVTUniversitatea de Vest din Timișoara s-a clasat, în 2014, în top 800 mondial, conform QS World University Rankings. Performanța este singulară în vestul țării. La nivel național, UVT se află în top alături de Universitatea din București, Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, partenere în cadrul Consorțiului Universitaria.

UVT și-a menținut poziția din 2013, confirmând astfel locul în rândul instituțiilor de top la nivel mondial.

Menționăm, de asemenea, că Universitatea de Vest din Timișoara se află, în 2014, în top 200 mondial cu domeniul limbi moderne. Folosind date privind reputația și cercetarea în domeniu, clasamentul evidențiază cele mai bune universități din lume pentru diferite discipline.

„Locul Universității de Vest din Timișoara este printre cele mai bune instituții de învățământ superior din lume, iar clasarea și în 2014 în top 800 confirmă încă o dată acest lucru. Ne aflăm în competiție directă pe plan internațional, astfel că investim în educație, în cercetare, proiecte care să aducă valoare adăugată atât studenților, cât și comunității. Ne aflăm într-un cerc restrâns, de elită”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, Prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

QS World University Rankings, clasamentul celor mai bune universități la nivel global, este realizat anual, începând din 2004, pe baza reputației academice, reputației în rândul angajatorilor, raportului între numărul de studenți și corpul didactic, numărului de lucrări academice listate în publicații de specialitate, numărului cadrelor didactice internaționale și a numărului studenților internaționali. Compania QS, cea care a realizat clasamentul, se numără printre liderii de pe piața globală a serviciilor educaționale oferind instrumente dintre cele mai diverse universităților, companiilor și profesioniștilor din orice domeniu.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: