Prima pagină > EXCLUSIV TV > Lider sindical în greva foamei

Lider sindical în greva foamei

Vicepreşedintele Sindicatului Muntele, Dorin Vezure, a declarat, joi – 18 septembrie 2014, începând cu ora 7:30, greva foamei din cauza unor măsuri abuzive, repetate, propuse de conducerea Complexului Energetic Hunedoara.

Dorin Vezure, care este şi preşedintele Departamentului Viitorul de la EPCVJ Vulcan, a recurs la această formă extremă de protest din cauza refuzului dialogului social solicitat de sindicat atunci când conducerea CEH ia decizii care se referă direct la drepturile angajaţilor şi la păstrarea locurilor de muncă ale acestora.

Sindicatul Muntele contestă programul de reorganizare, restructurare şi eficientizare întocmit de conducerea CEH şi aprobat de Consiliul de Administraţie, program care presupune şi desfiinţarea a două puncte de lucru, respectiv EPCVJ Vulcan şi SALVAMIN Petroşani.
Vă amintim că reprezentanţii Sindicatului Muntele s-au opus acestei decizii. încă din luna iunie, când conducerea CEH a încercat pentru prima dată să solicite Consiliului de Administraţie aprobarea acestui program fără a avea şi argumente care să susţină măsurile propuse.

Demersurile Sindicatului Muntele au continuat, iar în cursul zilei de astăzi – 18 septembrie – preşedintele Petre Nica a solicitat din nou membrilor CA să reanalizeze observaţiile pe care organizaţia sindicală le are faţă de acest program considerat unul abuziv, îndreptat strict împotriva angajaţilor şi care nu coincide cu interesul economic al CEH, pe termen mediu şi lung.

Consiliul de Administraţie şi conducerea CEH au refuzat din nou discutarea acestei propuneri, situaţie în care Dorin Vezure a decis să continue greva foamei.

Anunțuri
Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat asta: