Prima pagină > EXCLUSIV TV > În judeţul Hunedoara, legea traseismului întăreşte liberalii

În judeţul Hunedoara, legea traseismului întăreşte liberalii

Deşi a fost gândită de strategii politici pentru a favoriza “armata” PSD, legea care permite aleşilor locali transferul politic de la o formaţiune politică la alta, este în judeţul Hunedoara favorabilă… Partidului Naţional Liberal.

Astfel, în timp ce nici un ale al Alianţei Creştin Liberale din judeţul Huinedoara nu şi-a manifestat intenţia de a schimba barca politică, numărul liberalilor din Consiliul judeţean Hunedopara a crescut la 14, după ce trei consilieri de la UNPR şi alţi doi de la PPDD au decis să se alăture echipei politice conduse în acest judeţ de Mircea Iooan Moloţ. UNPR, partid spre care s-au îndreptat în ţară cele mai multe “transferuri” politice, pierde 4 consilieri judeţeni, după ce fostul lider al organizaţiei judeţene, Mihai Rudeanu a decis să părăsească partidul şi să devină independent, în timp ce consilierii Adrian David, Cosmin Costa şi Agripina Cazan au decis să treacă în echipa PNL.

“Am decis să accept invitaţia de face parte din echipa PNL din dorinţa de a-mi respecta angajamentele electorale şi pentru a-mi putea duce la bun sfârşit proiectele demarate împreună cu colegii liberali din Consiliul judeţean”, şi-a motivat decizia Adrian David (în foto), cel mai activ reprezentant al Văii Jiului în Consiliul judeţean Hunedoara.

Un alt consilier judeţean din Valea Jiului, Nicolae Ivănuşi a decis, la rândul său, să părăsească PP-DD pe care-l consideră a fi în prezent “un partid greu frecventabil” şi să se înscrie în UNPR.

Odată cu aceste mişcări, raportul de forţe politice din Consiliul judeţean asigură o majoritate confortabilă pentru echipa condusă de Mircea Ioan Moloţ, care are acum 19 membrii ACL din cei 30 de consilieri judeţeni, precum şi susţinerea ambilor vicepreşedinţi ai Consiliului judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint (de la PNL) şi Dorin Gligor (de la PDL).

Lucian ISPAS

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: