Prima pagină > EXCLUSIV TV > “Îngeri pentru Îngeri” un turneu dedicat îngerilor care vor să trăiască printre oameni

“Îngeri pentru Îngeri” un turneu dedicat îngerilor care vor să trăiască printre oameni

banner_mihai_01Talisman și Fundaţia Mereu Aproape au început pe 8 august 2014, la Cluj, primul concert dintr-o lungă serie de concerte caritabile, dedicate micuţului Mihai Nectarie Oprea. Fundaţia Mereu Aproape a răspuns apelului lansat de Formaţia Talisman, acela de a se implica în campania “Vreau să ajut”, prin participarea şi organizarea unui turneu dedicat unui înger bolnav: Mihai Nectarie Oprea, în vârstă de un an. Toate fondurile provenite din vânzarea ultimului album Talisman intitulat “Angels” vor fi donate familiei şi îl vor putea ajuta pe micuţul Mihai Nectarie, să vadă şi să meargă. Detalii despre caz pe: http://fundatiamereuaproape.ro/mihai-oprea-isi-doreste-o-viata-normala/

„Îngeri pentru Îngeri”, se va desfășura începând cu luna august 2014, sub forma unui turneu, în 14 oraşe din România și se dorește a fi un reper în ceea ce privește un festival de calitate (festil), reunind spectacole de excepţie atât din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice.
Turneul se va desfășura săptămânal, 3 zile pe săptămâna de spectacole live (începând cu weekendul 8-10 august) susţinute de un aport tehnic de cea mai bună calitate (scenă, sunet, lumini, ecrane de proiecţie) și artiști de top. Evenimentul “Îngeri pentru îngeri” se află la cea de a doua ediţie.

Primul concert va începe vineri, 8 august 2014 la Cluj Napoca. Alături de Talisman, pe scenă vor urca artiști ca Alessia, Morris, Lorenna și Corina şi nu numai.
În cadrul evenimentului va fi organizat târgul Arta, Tradiţii, Meşteşuguri, Producători Romani, unde au fost invitaţi să participe cei mai reprezentativi producători şi artizani din România, încântând vizitatorii cu repere de calitate şi produse direct de la sursă.
Evenimentul va găzdui şi zona de FOOD COURT pe o suprafaţă de 600 mp, zona unde vor fi amplasate: restaurante, producători de dulciuri de casă, cozonac secuiesc etc. Dar şi o zonă de agreement – parc de distracţii. Intrarea este liberă. Pentru cei mici vor fi oferite gratuităţi în anumite intervale orare.

Lista oraşelor incluse în turneu este următoarea: Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Caransebeș, Băile Herculane, Tecuci, Focşani, Iaşi, Câmpulung Moldovenesc, Brăila, Târgu Frumos, Târgu Neamţ, Mangalia, Alba Iulia, etc.

Întregul turneu îi este dedicat lui Mihai Oprea Nectarie, de numai un an, care a venit pe lume cu grave probleme neuro-motorii și de vedere. Mihaiţă are mare nevoie să ajungă în Statele Unite, în Detroit, la tratament, deoarece șansele lui de vindecare sunt foarte mari.

Despre formaţia Talisman: trupa Talisman a luat naștere în 1996, iar prima audiţie au avut-o pe 16 decembrie 1996 la festivalul „Om bun”, unde au și câştigat marele premiu. Piesa de rezistenţă a formaţiei se numește “Atât de singur” și a fost pe locul întâi în toate topurile în anii 1997-1998. De atunci, trupa condusă de Alin Oprea lansează hit după hit și reuşeşte să surprindă publicul în cel mai plăcut mod posibil, prin îmbinarea melodioasă a sunetelor care demonstrează profesionalismul și originalitatea trupei.

Vă aşteptam aşadar să fiţi alături de noi în acest turneu şi împreună să dăm şansa unui copil la o viaţă normală. Mulţumim primăriilor acestor oraşe pentru tot sprijinul acordat în vederea realizării acestui turneu!

Categorii:EXCLUSIV TV
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

AFACERI IN VALEA JIULUI

Ati accesat cotidianul on-line AFACERI IN VALEA JIULUI. Se actualizeaza zilnic !

%d blogeri au apreciat: